Restaurant Koch - Århus

NYTÅRSMENU – som takeaway
Igen i år har Brødrene Koch besluttet sig for at gøre nytårsaften lettere for jer allesammen.
Oplægget er det samme som de sidste succesfulde 11 år:
I afhenter en færdig-tilberedt menu, som kun kræver ganske få minutter i eget køkken. Menuen indeholder de bedste opdrivelige råvarer tilberedt så perfekt og nænsomt som muligt. Menuen afhentes Nytårsaftensdag på aftalt tidspunkt mellem kl. 9 og 12. Der vil til hver enkelt ret medfølge foto, beskrivelse og fremgangsmåde, så selv uerfarne amatørkokke kan følge med.
Menuen kan bestilles her: www.brodrenekoch.dk/nytår-2015

Årets Nytårsmenu Anno´2015

SNACKS & SPRØDE SAGER SOM ”VAFFEL” MED FRISKOST & OLIVEN – FENNIKEL GRISINI – LØGTÆRTE MED TIMIAN & ROSMARIN FLÆSKESVÆR NORDSØLAKS & KAMMUSLING PÅ JORDSKOKKEPURE MED DILD, HUMMER ”HOLLANDAISE”, KNUSTE CHIPS, SAFRAN SYLTEDE ÆBLER, DILDOLIE & KARSE BAGT GARNTORSK MED BØNNE-MANDELKOMPOT & SOYA / INGEFÆR SAUCE MED BRUNET SMØR, MANGO-MELON SALAT MED SØD CHILI - KARRY & ÆRTESKUD TOURNEDOS AF DANSK KALVEMØRBRAD & SPRÆNGT BRYST MED CREMET POMMES ANNA, BACONCRUMBL & SVAMPESAUCE MED PERLELØG, BLÅBÆR, BACON & ESTRAGON FLYDENDE CHOKOLADE FONDANT MED YOGHURT-MANGO MOUSSE, CARAMEL PROFITEROLES, PASSIONSCOULIS, CREMET HINDBÆRIS i SPRØD SKAL & CITRONURT   KOLDHÆVET BRØD & ØKOLOGISK SALTET SMØR


kr. 500,-/kuvert
(Minimum 2 kuverter)

Sortebro Kro - Odense

Nytårsmenu fra Sortebro Kro Nytårsmenuen forudbestilles og afhentes på restauranten imellem kl. 12:00 – 15:00, mindste antal kuverter vil være til 1 person.
  Rødbedegravad hellefisk - Marinerede spæde rødbeder, Sennepskorn i marinade, Æbler, Rygeostcreme, Sprødt rugbrød, Rød skovsyre Fynske solbær - Gelé med håndrørt ymer. Helstegt kalvemørbrad fra Grambogaard - Artiskokbund, Syltede blommetomater, Bagte løg, Parmesanflager, Tallerkensmækkere, Kartoffel bagt i lag, "Skilt" sherrysauce. Gratineret "Baked Alaska" - Blodappelsinsorbet, Gratineret vaniljeparfait, Appelsinsauce, tilsmagt med passionsfrugt

Kuvertpris 495 kr.

Flere tilvalg samt bestilling klik her

Restaurant Skovbakken - Odense

Nytårsmenu 2015 afhentes d. 31. december mellem kl.15.00 og 17.00
Laks Wellington - safransky – sprød purløg – friskbagt brød.
Oksehalesuppe - oksehaler – løg – svampe – sherry.
Oksetournedos - græskargarniture – svampesouffle m. bacon – sky -kartoffeltærte m. frisk timian.
Fragelitéistærte - abrikossauce – chokoladedekoration.
3 retter 375,00 kr / 4 retter 445.00 kr

Sådan gør De:
Ring/mail bestillingen på tlf. 66 12 11 77 eller mail@skov-bakken.dk

Kong Volmer - Odense

En lækker Nytårsmenu kan hentes hos Kong Volmer den 31. december mellem kl. 12 - 13. Skal forudbestilles senest den 29. december på telefon: 6614 1128.

Røget torsk med jordskokkecreme og brændte løgskaller Hummerbisque med souffle af hvidfisk og skaldyr Kalveryg med sauce demi glace med trøffel, rosmarin kartoffel og bagt vintergrønt med friske krydderurter Gateau Marcel på Kong Volmer manér serveret med rombaiseret ananas

Pris 345,-

Tilvalg: Osteanretning, Friskbagt kransekage og natmad - se det hele her på Spiseliv profilen

Brasserie Belli - Århus

Brasserie Belli ønsker dig et fremragende nytår og gentager succesen med vores lækre Nytårs Take Away. Minimum 2 personer - 3 retter 280 kr. pr. person
Du kan trygt invitere vennerne og gå ind i det nye år som gourmet kok.
Vi har sammensat en super lækker nytårsmenu bestående af 3 retter og klargjort alt, så du kun skal bruge minimal tid på tilberedning. Du slipper også for opvasken, da alt er anrettet på engangsservice. Sidste frist for tilmelding og ændringer i antal er d. 28. december kl. 12.00 - Menuen afhentes den 31. december mellem 13.00 og 14.00
Her giver vi dig udførlig instruktion og vejledning med. Retter markeret med * skal varmes.

HUMMERSUPPE* Flødelegeret hummersuppe Timbale af torsk, rejer og krabbekød - Kaviar Syrnet fløde med trøffelolie OKSEMØRBRAD* 180g. Australsk Black Angus, Rødvinssauce, Pommes Anna kartoffel og Rodfrugt mousse og sauterede svampe DESSERTTALLERKEN Chokoladekage, Vanille Panna Cotta og Chokolademousse med hindbær og ganache

 

Yamamomo - Fredericia

Nytårsmenuen består af 46 stk. sushi

Ekstra - vælg imellem:
6 forårsruller med chilli mayo eller Edamame - maldon saltede soyabønner.
Hovedret til 2-3 personer, eller forret til 4-6 personer, og koster kr. 399,-

Bestil nytårsmenuen senest den 30. dec. på telefon: 7591 4911

Afhentes d. 31. dec mellem kl.14 og 18

Restaurant ET og Canblau - Århus

Det gode nytår starter her!
Hent din nytårsmenu som takeaway hos os, og få gourmetmad uden at spilde hverken tid og energi.
Sammen med CANblau tapas bar disker vi igen i år op med vores populære takeaway-menu. Kort fortalt laver vi alt forarbejdet, og du skal således blot kombinere og varme detaljerne og samle de forskellige "løsdele" på tallerkenen til en fantastisk tre-retters middag.

Menuen i år starter med spanske snacks, fortsætter med nytårstorsk med jomfruhummersauce, hvorefter den står på oksemørbrad med pommes gratin og Karl Johan-puré. Og hvis ikke dét er nok til at sætte en stopper for sulten er der tre-lags chokolademousse til dessert, samt naturligvis kransekage (fra Langenæsbageriet) til senere.

Og prisen for alt dette? Blot kr. 428,- pr. kuvert! Vi kan naturligvis sammensætte en passende vinmenu efter smag og temperament, som kan tilkøbes til favorable priser.

Se menuen HER. Her kan du bestille de kuverter du skal bruge, og naturligvis finde de komplette informationer om både menuen og om hvordan tingene foregår i praksis. Vi håber, at vi kan hjælpe jer til at få et fantastisk, velsmagende nytår, uden at I af den grund skal bruge al energien i hverken supermarked eller køkken.

Pasfall - Odense

Nytårsmenu 2015

Forret
Jomfruhummer crustelan med spicy mayo, salater & urter

Mellemret
Terrine af Storebælts Torsk med fynsk rygeost, maltflager & agurk samt karse

Hovedret
Kalvetournedos ”half & half” med kalvehaler, glaseret gulerod & syltede kartofler samt kalve-glace

Dessert
Karamelliseret Hindsholm pære med vanillie creme & choko brud samt sprøde kiks

Kr. 465,-

Nytårsmenu tilvalg:

Østersperler blancheret med rødvinskompot & citron, pr. stk. kr. 25,-

Caviar Osietra 50 gr.
pr. dåse kr. 450,-

Foie gras terrine med kvæde, urtesalat & brød chips samt brioche
pr. portion kr. 95,-

4 stk. Oste Arla Unik med kompot & fynsk fladbrød
pr. portion kr. 75,-


Det hele afhentes 31.12.2015 fra kl. 11.00 til kl. 14.00 i Restaurant PASFALL, klargjort, nemt til at servere med billede & menuforklaring