Temporada TapasBodega

Nytårs Catering menu til kr. 350,-/person - afhentes inden kl. 16.00 brugsvejledning medfølger for anvendelse/anrette/opvarme m.m.

Snack´s

Snacks med dip

Forretter:

Saltet torsk i polanta – grøn tang Blomkål i ravigottesauce – tranebær – valnød Kæmpe rejer i panko – dildMayo

Mellemret:

Tørsaltet Bacon – kakifrugt – ristet kerner Skiver af kalve coulotte rullet i dehydreret rødbeder Grillet filone med koldpresset olivenolie

Hovedretter:

Benfri kylling overlår på sprødt skind Syltet svampe – piment Pommes pres – aioli Croquetas på oksekank – tørbagt rodfrugter

Dessert:

Klassisk kransekage dyppet i chokolade

Vine tilbydes efter aftale.

Picture

KöD

Undgå alt bøvlet med nytårsmenuen, KöD København har hjælpen til dig - Det eneste du skal gøre er, at invitere gæsterne og sørge for at anrette nytårsmaden efter KöD´s nemme anvisning - 3 retter kun 299,-/ person.

Forret: Jordskokkesuppe med hummer, chorizo samt müsli med røgsaltede mandler

Hovedret: Rosa kalv med brunet smørsauce, variation af pastinak, havtorn og kartofler med aske og timian

Dessert: Cremet chokoladefondant med pærekaramel, pocheret pære, frysetørret figner, jernurt og sprødt karamelliseret brød.

Se billeder af menuen og bestil HER

Stempel

Stempel Bar & Kitchen byder 3 retters take away nytårsmenu kr. 319,-/person

Hummerbisque
Med pesto croutons & parmasanflager

Oksemørbrad 200g
Smørstegte babykartofler chili/kryddersmør. Hvidløgs svampe & grillede cherry tomater på stilk.

Chokolade fondant
Med hjemmelavet vanilje is.

Ring og bestil og dermed sikre Jer en dejlig Nytårsmenu - Telefon: 3321 2767

Couloir

Nytårs take away menu 2016 fra Restaurant Couloir - skal afhentes om formiddagen og lige til at klargøre om aftenen.

4 retters nytårsmenu kr. 340,-/person

3 retters nytårsmenu kr. 275,-/person

Se hele menuen her

Picture

Restaurant Skovshoved

Skovshoved Hotel´s nytårsmenu 2016 ud af huset

Letsaltet rørt torsketatar med skalotteløg, purløg, citronskal, kapers og urter

Oksemørbrad serveret med saltbagt vinterselleri, syltede perleløg og kartoffel fondant med portvinssauce

Chokoladekage med citrusfrugter

Pr. couvert kr. 375,-

Tilkøb af 3 slags oste á 85 kr. pr. couvert

Det anbefales, at du bestiller i god tid, da der er stor efterspørgsel på nytårsmenuen.
Sidste dag for bestilling af nytårsmenuen er onsdag den 28. december (midnat).
Afhentning mellem kl. 12 og 14:30 på dagen. Ved afhentning vil der blive udleveret en guide til tilberedning af menuen.