Efter knap 9 spændende år med Restaurant MellemRum og 5 dejlige år med Restaurant Komfur har de 3 partnere fået mod på flere udfordringer. Efter mange overvejelser og interesse i flere forskellige lokationer i Aarhus faldt valget sidste år på Rar Bar i Jægergårdsgade.

De havde igennem længere tid haft et ønske om, at prøve kræfter med cafélivet og ville gerne bruge deres erfaringer og ekspertise til at drive en café. ”Da vi fik tilbudt den klassiske og velfungerende café midt på Frederiksbjerg, kunne vi simpelthen ikke sige nej. Vi så en café med masser potentiale til lige netop dét, vi havde i tankerne”, fortæller Kim Thygesen, en af partnerne. Netop placeringen er helt perfekt for de 3 iværksættere.

Men… Det har været en stor kamp at komme i gang og få fodfæste. ”Vi har etableret nyt køkken i stueplan, da det gamle køkken ikke fungerede. Vi vil bringe Rar Bar op på højere niveau og det var det gamle køkken ikke beregnet til. Det nye køkken er blevet mere moderne og vil kunne klare både de klassiske caféretter – samt moderne mad med vores eget twist”, siger Kristian ”Joe” Sørensen, som også er partner samt ansvarlig for køkkenet. Ombygningen tog længere tid end ventet, men resultatet er rigtig flot. Der er kommet et stort vindue med udkig over Spiseriet, som er det flotte lokale, det gamle baglokale er blevet transformeret til.

Når vejret bliver bedre og en smule varmere, skal der fokus på facaden med nye friske møbler og flot nyt logo. Allan Thallaug, den 3. partner i forretningen, fortæller, at der er brugt en del tid tid og energi på et nyt look, som alle stamgæsterne har taget rigtig godt imod. ”Rar Bar har tidligere været kåret som Byens Bedste Café og det er vi sikker på, at vi kan gøre igen. Vi tager udgangspunkt i netop det miljø og den afslappende atmosfære, som Frederiksbjerg byder på. Vi vil bare gøre det endnu bedre!” slutter han af med.

Spiseliv ønsker de 3 held og lykke og håber de kommer godt fra start og vi glæder os til at se, hvor langt de tager en Aarhus-klassiker som Rar Bar!