Picture

Skovbakken i Odense

Hos Skovbakken finder man denne skønne terrasse med udsigt til Odense Zoo og masser af parkering lige foran restauranten, så det er let at mødes til en dejlig frokost eller en frisklavet kop kaffe. I dagstimerne er Skovbakken åben fra kl. 9 - 17 (tirsdag og onsdag) og kl. 9 - 18 (torsdag - fredag), hvorefter der åbnes for Brasseriet, så man kan fortsætte hyggen med dejlig brasserie mad.

Picture

Næsbyhovedskov i Odense

Næsbyhovedskov byder på en stor terrasse med udsigt til skoven på den ene side og havnen lige ned foran. Her er masser af parkering og tæt på byen, så det er let at komme hertil og nyde en lækker frokost som serveres hver dag fra kl. 11.30-14.00, hvor menukortet består af klassiske og lette frokostretter. Hver søndag er der stor brunchbuffet kl. 10.00-13.00 og stort fynsk kagebord den 1. i hver måned kl. 14.00-16.00.

Picture

Sortebro Kro i Odense

Sortebro Kro ligger helt idyllisk mellem store gamle træer, gamle bindingsværk og i forbindelse med Den Fynske Landsby. Her er flere små terrasser samt den store have, hvor man kan nyde nogle dejlige timer i små og større selskaber. Frokosten serveres alle dage fra kl. 12:00 - 15:00 og der er gode parkeringspladser lige inden man går ind i restaurationsområdet. Så kom gerne forbi og find den terrasse eller det store træ I gerne vil sidde under i læ for solen.

Picture

Søstjernen i Haderslev

Tag en tur ud til Diernæs strand lige uden for Haderslev, hvor man finder Restaurant Søstjernen med denne skønne terrasse tæt sø og strand. Her er sønderjysk hjerterum og dejlig mad. Frokosten nydes lørdag og søndag fra kl. 11:00. Kommer man sent på eftermiddagen til kaffe og ønsker at hygge videre med en dejlig menu eller ret, så er her aften åbent begge dage.Onsdag og torsdag er her åbent fra kl. 16 med dejlig danske retter på menukortet, som også kan nydes på terrassen på lune sommeraftener.

Picture

Vægterkælderen i Ribe

Vægterkælderen er en del af Hotel Dagmar, med egen indgang, og ligger smukt placeret med udsigt til Ribe Domkirke. Her finder man en rigtig byterrasse med masser af mennesker sommeren igennem og spændende små butikker. Her på Hotel Dagmar og Vægterkælderen´s terrasse nydes dejlige klassiske frokostretter alle dage fra kl. 12 til 16.


Picture

Cafe Deli i Vejle

Er man til masser af blomster, farverige paraplyer så skal man besøge Cafe Deli i Vejle. Her finder man en utraditionel terrasse omringet af blomsterkummer, som vidner om sommer. Frokosten består af hjemmelavede madpandekager, sandwiches og anretninger inspireret af det græske køkken.

Picture

Remouladen i Vejle

Kom højt til vejrs på Remouladens smukke terrasse med udsigt til kysten og hele havnen nedenfor. Den store træterrasse med beplantede kummer, terrassevarmere og store kurvestole emmer af feriestemning. Frokosten er traditionelle retter ført up to date i stil og anretning og serveres hver dag fra kl. 11:30. Her er god plads til parkering, så det er let at mødes til en smagsfuld frokost med fremragende udsigt.