Det er lokalerne i Valkendorfsgade 22, hvor Pasta Basta i årtier serverede sene pastaretter for de sultne horder, der danner rammen om den nye diner . Nose2tail The Diner bliver navnet, og nu har den kvikke læser nok regnet ud, at det er teamet bag Kødbyens næse-til-hale restaurant, Nose2tail Madbodega, der står bag.

Som på Nose2tail lægges der også i den nye diner vægt på, at råvarerne er produceret på en ordentlig måde, så kødet er fra fritgående dyr og grøntsagerne så vidt muligt lokale og økologiske. Menuen bliver dog lidt anderledes, for betegnelsen diner forpligter naturligvis til at have både burger, fritter og milkshakes på menuen.

Personalet spiser burger til P-mad

Burgeren har været længe undervejs og er blevet grundigt afprøvet på Nose2tail, hvor den er blevet serveret som P-mad for personalet hver lørdag de sidste to år. Det er altså ikke uden øvelse, at man nu går i gang med at servere den for “rigtige” gæster.

Den kommer i en hjemmelavet, blød og svampet bolle med oksebøf, bløde løg og cheddar. Salaten kommer ved siden af, så man selv kan bestemme, hvor grønt ens måltid skal være. John fra Johns Hotdog-deli har lavet sennep og chili, som kan doseres efter smag, og man kan desuden få tilvalg som hjemmerøget bacon og øko-spejlæg til sin burger.

Udover burger med fritter eller “sæsonens kartoffel” vil man kunne få småretter som chicken fingers, løgringe, flæskesvær og fish’n’chips samt tidens stodderret numero uno: Pulled pork sandwich. Desuden vil der være sæsonbaserede desserter på menuen.

Drikkekortet vil naturligvis stå på milkshakes og soda-float. Milkshakes fås også med alkohol, fx som Vanilla White Russian og Jordbær & Havana. Andre alkoholdige valg omfatter øl fra lokale mikrobryggerier og vin i karafler.

Er man mere tørstig og rock-sulten, kan man efter middagen gå nedenunder i kælderen, hvor rockbaren Voodoo Lounge for nylig er åbnet i de lokaler, hvor Coconut Beach Bar før lå.

Nose2tail The Diner åbner fredag den 7. juni.