Pressemeddelelse

Restaurant MellemRums nye Køkkenchef er den 29 årige midtjyde, Mikkel Laursen.

Mikkel er uddannet tjener i 2005 og gik straks efter i lære som kok på Frederikshøj. Han har bl.a. arbejdet under Wassim Hallal og Palle Enevoldsen og er ekstremt perfektionistisk og passioneret omkring alt, hvad han laver.

Mikkel har været en del af Det Danske Kokkelandshold siden 2011 og har været med til både VM og OL for hold. Det er også blevet til en del individuelle konkurrencer for Mikkel med bl.a. en 2. plads til Årets Kok 2014 samt en finaleplads til Årets Kok i 2015.

Det drive og engagement, som Mikkel har, vil komme Restaurant MellemRum til gode på mange fronter. Hans respekt for de enkelte råvarer og indsigt i sammenhæng mellem enkelte elementer vil være med til at tage maden på Restaurant MellemRum til nye højder.

Restaurant Mellemrum glæder sig til at vise, hvad samspillet mellem Mikkel og deres andre dygtige kokke vil bringe i fremtiden.