Der er godt nyt til os, der godt kan lide en ordentlig burger serveret i rare omgivelser. Cocks&Cows udvider med en burgerrestaurant i det nye, hippe Hotel SP34 i latinerkvarteret, hvor de har fundet de helt rigtige rammer til en ny restaurant. Cocks&Cows SP34 bliver navnet, og den bliver ikke en kopi af søsterrestauranten ved Gammel Strand, men helt sin egen. 
 
”Vi har fået mange tilbud om nye placeringer til Cocks&Cows, men med det her projekt sagde hjertet endelig ja. Vi arbejder ikke ud fra en fastlagt ekspansionsstrategi og gider ikke copy-paste løsninger, som ellers er tendensen. Hvert projekt skal have sit unikum at byde på – ellers dør vi sgu alle sammen lidt inden i. Og her har vi fået mulighed for at lave noget nyt og anderledes – både med indretningen og menuen”, siger medejer Daniel Knuttel.
 
Bloody Mary med bacon
Udover det skarpe designfokus, som er en af Cocks&Cows kæpheste, vil søsterrestauranten ændre lidt på menuen og tilbyde et par specialiteter som restauranten på Gammel Strand ikke har på menukortet.
 
”SP34 er et sjovt projekt at være en del af, da alt kendt design er bandlyst, hvilket giver nogle kreative benspænd. Desuden har det været sjovt at lave et menukort til internationale hotelgæster. Vi er synonym med kvalitetsburgere, og det bevæger vi os selvfølgelig ikke væk fra. Men nu kommer der også græsfordrede steaks til menukortet, så man har mulighed for at sætte tænderne i Danmarks gladeste og sundeste køer. Og så naturligvis en pissegod amerikansk vinliste som vi har lavet med vores nye ven og nabo, Kenn Husted. Der bliver hyggeligt her i Sankt Pederstræde”, siger Daniel.
 
Som på søsterrestauranten er cocktails en vigtig del af sortimentet, og Cocks&Cows SP34 har både bar og en hyggelige gårdterrasse bag restauranten. Her kan man for eksempel få sig en ”Man Mary”, altså en Bloody Mary med bacon.
 
Kom med til åbningsfesten - det er gratis
Cocks&Cows SP34 åbner den 23. april med et brag af en fest. Vil du med til festen? Se detaljer på Facebook