Som bæredygtighedspartner er vi meget stolte over, at NorthSide modtager denne pris. Vi har sammen med publikum ændret ved et tankesæt, og det kan vi godt klappe os selv og hinanden lidt på skulderen for. Det handler overordnet om bæredygtig innovation i samspil mellem leverandører, festival og publikum, og her har vi kun set begyndelsen, siger partner i WorldPerfect, Søren Stochholm.

A Greener Festival
Nonprofit-organisationen A Greener Festival har siden 2006 arbejdet for at sætte fokus på festivalers arbejde med bæredygtighed og en ansvarlig miljøpolitik, og gennem deres arbejde har de været med til at minimere madspild og fremme sortering af affald på campingområder på en lang række festivaler rundt om i verden. Organisationen står desuden bag forskellige konferencer og udgivelsen af uddannelsesmateriale, og siden 2007 har de uddelt priser til de festivaler, der arbejder hårdest med en miljøpolitik.
Repræsentanter fra A Greener Festival besøgte NorthSide denne sommer for at gennemføre en grundig evaluering af vores arbejde med bæredygtighed, og deres indstilling har nu ført til, at NorthSide som den første danske festival nogensinde har vundet en A Greener Festival Award.

Besøg A Greener Festival for mere information om organisationens arbejde med grønne initiativer på festivaler i hele verden.

NorthSide 2015 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 12.-14. juni, og billetter kan købes via Billetlugen.dk