Nu samler Nordisk Spisehus det absolut bedste indenfor dansk gastronomi, når vi i samarbejde med nogle af Københavns bedste kokke og restauranter hylder kontrasterne, samspillet mellem mad og vin, de autentiske smage og de nordiske ingredienser. I smuk forening blander Nordisk Spisehus det kendte med det ukendte og det gamle med det nye, og resultatet er en gennemgribende kulinarisk sanseoplevelse: en enkel og flot menu særligt sammensat for at fremhæve det allerbedste i råvarerne og vinene og for at vise det ypperste indenfor dansk gastronomi.

Den københavnske mad-scene er de seneste år kommet med i den absolutte verdensklasse, og Nordisk Spisehus er stolte over at samarbejde med fem af landets bedste Michelin-restauranter. Clou og Studio har lige modtaget deres første Michelin-stjerne, mens Kadeau, Kokkeriet og Søllerød Kro cementerer deres stærke position og beholder deres stjerne fra tidligere år. Disse sublime restauranter har alle deres helt unikke dna, og du vil derfor kunne opleve både klassisk gourmetmad som på Søllerød Kro og New Nordic gastronomi som på Studio at the Standard.

Under dette København-tema fortolkes fem retter fra de prestigefyldte Michelin-restauranter, og hertil sættes tre retter, som Nordisk Spisehus’ køkkenchefer har særligt udviklet til at komplementere Michelin-retterne og skabe en unik rød tråd igennem menuen. Glæd dig til en kontrastfuld rejse, hvor du får unik viden om tidens gastronomiske trends og teknikker, men hvor råvarer og vin faktisk taler for sig selv.

Se aftenens menu her