Under Lindetræet

Restaurant Under Lindetræet er nabo til HC Andersen´s Hus i Odense. Huset er fra 1771 og de skæve vægge og rustikke atmosfære er fyldt med charme og varme. Huset er kendt for sit gourmet køkken, men står det ikke i vejen for en dejlig Mortens aften med klassisk Andesteg på menuen.

Den Gamle Kro

Den Gamle Kro midt i Odense byder indenfor i et charmerende bindingværkshus fra 1683, her er masser af spændende kroge og historiske genstande at gå på opdagelse i. Men uanset om man sidder i Munkestuen, Gildestuen eller Vinkælderen kan en Gl. dags Andesteg nydes Mortens aften. 

Sortebro Kro

Sortebro Kro ligger idyllisk ved Den Fynske Landsby. Huset er fra 1800 tallet og smukt renoveret overalt med respekt for husets historie. TV serien 1864 har benyttet stuerne som kulisse. Mortens aften bliver fejret med en saftig And. 

Teglværksskoven

Teglværksskoven i Nyborg ligger som en oase midt i skoven og ud til vandet. Mortens aften bliver fejret som i de helt gamle dage med Gås på menuen.

Munkebo Kro

Munkebo Kro er en hyggelig og stilfuld dansk kro, med en uhøjtidelig atmosfære til både hverdag og fest. Herfra kan man nyde udsigten over Kertinge Nor og en lækker andesteg Mortens aften.