Det Lille Apotek

Det Lille Apotek byder på det traditionsrige danske køkken samt en hygge og nostalgi, som tager gæsterne tilbage i tiden, hvor nogle af Danmarks største kunstnere havde stamborde i restaurantens forskellige stuer. Mortens aften fejres med Gl. dags Andesteg med det hele.

Ravelinen

Restaurant Ravelinen har Københavns mest landlige udsigt, med de blå kanaler og voldens frodige beplantning, hensætter dig til en ægte naturoplevelse. Mortens aftens fejres med Andesteg.

Reinwalds

Reinwalds ligger et stenkast fra Rådhuspladsen og er nabo til Gl. strand og Strøget. Restauranten er elegant med afslappet atmosfære og behagelig afstand mellem bordene. Mortens aften fejres med Vildand på menuen.

Kronborg

Restaurant Kronborg er en klassisk Smørrebrødsrestaurant, som ligger tæt på Københavns Byret og Gammeltorv. Her emmer af hygge med fritlæggende bjælker, pejs og kopier af Danske Kalkmalerier. Mortens aften byder på And.

Dansk Kromad

Dansk Kromad ligger i Valby med en hyggelig og lys Skandinavisk indretning. Madstilen er traditionsrig dansk og står klar med Gl. dags Andesteg Mortens aften.

Gaardhaven

Gaardhaven er en dejlig dansk restaurant i Brønshøj, hyggeligt indrettet i moderne lokaler og med god dansk mad på menukortet. Mortens aften fejres med Andesteg.