I alt bliver der plads til 275 spisende gæster på MASH Skovriderkroen, efter at den oprindelige MASH på kroen er blevet slået sammen med naborestauranten, der senest husede den kinesiske buffetrestaurant Jasmin.

“Tidligere måtte vi hver aften afvise rigtig mange gæster, fordi vi ikke havde plads nok. Det er slut nu, for nu kan vi til glæde for vores gæster have dobbelt så mange spisende i restauranten. Med den efterspørgsel vi oplever, forventer jeg, at der også fremover kommer til at være gang i den med masser af bøfhungrende gæster hver aften,” lyder det i en pressemeddelelse fra Mikkel Glahn, partner og marketing manager for selskabet bag MASH, Copenhagen Concepts.

Også snart i London
Spiseliv kiggede forbi et par uger før genåbningen, hvor alt var revet ud af det østvendte lokale med panoramaudsigt over Øresund for at blive erstattet af MASH's karakterisktiske røde interiør. Da var der blot bare vægge, men medejer Francis Cardeneau var tydeligt stolt af det nye sted og fortalte også, at MASH har konkrete planer om at ekspandere til udlandet - først og fremmest London.

Herligt, så behøver man ikke savne gode bøffer på storbyferien.

Men først og fremmest gælder det altså den nye, større MASH i Skovriderkroen, der ligesom før har danske og amerikanske bøffer af høj kvalitet med valgfri garniture på menuen. Der vil desuden blive serveret en stor men enkel brunch i weekenderne fra starten af august.