Byd velkommen til Nørrebros nyeste cocktailbar. Med direkte udsigt til Søerne og en perfekt placering ved siden af vores tre restauranter, Gran Torino, Hanzō og Alabama Social, er Bar Next Door nu klar til at servere klassiske og kreative cocktails.

Bar Next Door er både en drøm om at kunne forlænge besøget for gæsterne på vores populære spisesteder og en drøm om at skabe en elegant men afslappet drinkshule for alle københavnere på kanten af Stenbroen og Indre By. Indretningen kombinerer en strømlinet bardisk i træ og sten med nostalgiske elementer som gulnede plakater, patinerede spejle, antikke reoler, industrielle glødelamper og nips i alle afskygninger.

Kyndig cocktailmager bag baren
Til rollen som barchef har vi allieret os med den kyndige cocktailmager Chris Doig. Trods sine skotske rødder har Chris shaket sig vej gennem københavnske adresser som Umami, MASH, Karrierebar, Madklubben Vesterbro og Gran Torino. Nu har han indtaget baren på Sortedam Dossering for at eksekvere Madklubbens nye cocktailvision:

“Det skal være en bar for alle. Et sted du øjeblikkeligt føler dig velkommen, og som er afslappet og behageligt. Det afspejler det uprætentiøse navn: Vi er baren ‘right next door’, hvor du kan svinge forbi og nyde en cocktail af høj kvalitet til sympatiske priser med vennerne eller kollegaerne.”

Happy hour den første måned
Menukortet byder både på evergreens og kreative påfund. Priserne ligger på 75-95 kr. for en cocktail, og der holdes et skarpt fokus på ingredienser og udtryk bestemt af sæsonernes skiften. Den første måned - frem til den 11. november - fejres åbningen med happy hour hver tirsdag og onsdag kl. 16.30 - 20. Her er der frit valg i barens “Signatur”-sektion, hvor alle gæster kan få to cocktails for éns pris.

Bar Next Door slog dørene op d. 9. oktober på Sortedam Dossering 3. Åbningstiderne hedder indledningsvis tirsdag til lørdag kl. 16.30 - 00, indtil en ny bevilling giver mulighed for også at tilfredsstille den lidt senere cocktailtørst. Bar Next Door har plads til 45 siddende gæster, samt et lignende antal stående gæster på travle aftener.