Kasper Halberg arrangementschef hos Restaurant Nordatlanten har sammen med Stefan Graversen direktør hos Restaurant Nordatlanten fået stablet et kæmpe event på benene.
Kasper Halberg fortæller i denne uge til Spiseliv om planerne til den store skaldyrsfestival i Odense. Ved den store græsplæne ved siden af Nordatlantisk Hus kun et stenkast fra havnen, vil der blive rejst et telt med plads til 400 gæster. Her vil man fredag aften kunne nyde et stort udvalg af grillede lækkerier. Danmarksmesteren i grill Henrik Sommerlund vil sammen med Restaurant Nordatlantens egne kokke tilberede og fremtrylle de skønneste lækkerier fra grillen, med et stort udvalg af både okse, lam, gris, vildsvin og kylling, kun kokkenes fantasi sætter grænsen.

Lørdag aften byder på den helt store skaldyrsfest, her vil blive serveret en kæmpe skaldyrsbuffet, med alt hvad hjertet begærer af fisk og skaldyr. Under middagen vil restaurantens egen DJ spille stille loungemusik. Efter maden vil der blive budt op til dans, med live musik til kl. 02.00.

Søndag kan man tage for sig af retterne fra den store Nordatlantiske frokost buffet, med specialiteter fra de nordatlantiske lande. Her vil man finde et stort udvalg af både fisk, skaldyr, kød, grønt & brød.

Vi håber på at det bliver modtaget som et familiearrangement, hvor man kan komme med familien om dagen og deltage i de forskellige aktiviteter og konkurrencer, hvorefter det voksne publikum kan nyde festen om aftenen – der vil være noget for alle, fortæller Kasper Halberg.
Af aktiviteter kan nævnes isflageræs, waterballz, linedans over vand, volleyball med landsholdspillere og smagsprøver og meget mere, programmet opdateres stadig. Det er første år, at Skaldyrsfestivallen finder sted, men det bliver forhåbentlig ikke den sidste, da vi selvfølgelig satser på, at gentage eventen igen til næste år, fortæller Kasper Halberg.

Hold øje med programmet på www.skaldyrsfestival-odense.dk som løbende opdateres.