Er du til fest og farver, så kom til Kupe i Århus.

 

I forbindelse med Den Lille Kro´s Releaseparty for sin kogebog ”Mad som vores mor troede hun lavede det” og Syndikatet´s lancering af sin nye øl ”Krofatteren”, optræder en af Danmark´s fedeste rappere og de forskellige bryggerier som har sat øl til retterne i kogebogen vil vise hvad de kan.

Dørene åbnes for inviterede kl. 21.00 og kl. 24.00 åbnes for alle festglade, som har lyst til at træde direkte ind i festlighederne. Daniel Stjernholm Busch Hansen, som både står bag kogebogen samt lægger profil til Krofatteren vil se frem til at byde Jer velkommen.

Mad som vores mor troede hun lavede det

Dansk mad er godt. Især når det er lavet af de rigtige råvarer og med kærlighed. Denne bog er en rejse igennem det danske køkken. Alt fra Gule ærter til mørbradgryde. Fra boller i karry til boller i selleri. Fra syltede asier til søde, bløde løg. Bogen er fyldt med anekdoter og vise ord fra min mormor, som har lært mig at elske det danske køkken.

Til dansk mad hører dansk øl. Jeg har inviteret Danske Ølentusiaster til at anbefale øltyper til min mad og en række fantastiske mikrobryggerier til at anbefale specifikke øl til hver enkelt ret. I mit daglige virke på Den Lille Kro har jeg fornøjelsen af at servere mine yndlingsretter for mine gæster, og nu vil jeg gerne invitere dig indenfor i mit madunivers