Guld, sølv og bronze medaljer til Det Danske Kokkelandshold
Udover den flotte guldmedalje præstation, som blev vundet af Mikkel Laursen, gik anden og tredje pladsen også til Det Danske Kokkelandshold. 2. pladsen gik til Magnus Mondrup Knudsen fra Formel B, der tidligere har været medlem af Kokkelandsholdet, og 3. pladsen gik til Rasmus Kofoed Sørensen, køkkenchef på Radisson Scandinavia og medlem af kokkelandsholdet siden 2014.

Det var en glad og stolt direktør for Kokkelandsholdet, som i går kunne sige tillykke til de tre vindere af Årets Kok 2016. Sten Slot Knudsen, direktør for Det danske Kokkelandshold udtaler:

- Jeg er utrolig stolt på Mikkel og Kokkelandsholdets vegne. Jeg ved, hvor meget tid og hvor mange kræfter Mikkel har lagt i træningen op til konkurrencen, hvor der bl.a. er blevet afholdt ikke mindre end 8 prøvespisninger på tid, siger Sten Slot Knudsen.

Flere store konkurrencer venter forude for guldvinderen og Kokkelandsholdet
Med en veloverstået konkurrence kan holdet puste ud, men kun et ganske kort øjeblik, for træningen til det kommende OL i Erfurt til oktober er allerede i fuld gang og mange træninger og konkurrencer venter forude for både holdet og den nye guldvinder.

-Næste store opgave for Mikkel bliver konkurrencen Global Chef i Grækenland til september, og herefter går det videre til OL for Kokkelandsholdet i Erfurt i oktober i år. I løbet af de kommende måneder afholder vi adskillige træninger i vores nye træningsfaciliteter i Jyske Bank Boxen i Herning, og vi deltager også flere konkurrencer, det hele med sigte på at gøre holdet så stærkt og klart som muligt til det kommende OL, slutter Sten Slot Knudsen.

Den vindende menu
Feltet i konkurrencen var hårdt og der blev kæmpet bravt af de 10 deltagende kokke, som i løbet af 6 seks timer skulle kreere en 3-retters menu. Guldvinder Mikkel Laursens menu bestod af: Jomfruhummer med pocheret æg, kyllingebryst stegt på ben og desserten var med æble, stikkelsbær og chokolade.