Den italiensk passionerede køkkenchef David Fischer er sat i spidsen for køkkenet på restaurant GÄST, der åbner i Aarhus torsdag den 1. oktober. Målsætningen er at blive et af århusianernes foretrukne spisesteder både når det gælder maden og den uformelle stemning, og det nye spisested skal naturligvis også komme gæsterne på BEST WESTERN The Mayor Hotel til gode.

Hoteldirektør Dina Evar har haft travlt med indretningen af restaurant GÄST, der er placeret i tilknytning til BEST WESTERN The Mayor Hotel lige ved siden af Aarhus’ Rådhus. Ansvaret for køkkenet har hun placeret hos David Fischer, der både er kendt for sit velrenommerede pastaværtshus på Østerbro i København samt for blandt andet at have arbejdet på Roms eneste trestjernede michelinrestaurant La Pergola.

”David Fischer har i en årerække forkælet københavnerne fra et italiensk køkken, hvor gode og friske råvarer bliver til smagfulde og ærlige italienske retter, så alle har lyst og råd til at bestille bord. Vi er lykkelige for, at han vil dele sin tid og evner med os og resten af Aarhus, og vi glæder os til at servere hans mad i en uformel og afslappet atmosfære både til frokost- og aftengæsterne, fortæller Dina Evar, direktør for BEST WESTERN The Mayor Hotel og restaurant GÄST.

David Fischer indtog køkkenet i GÄST allerede under Aarhus Festuge, hvor han stod i spidsen for en pop-up restaurant. Samtidig startede han arbejdet med at forme en køkkenbesætning, der deler hans italienske passion. Fremover forventer David Fischer at være på Restaurant GÄST nogle dage hver uge.

”Arbejdet med GÄST opfylder et ønske om nye udfordringer, men det betyder ligeledes, at jeg får set langt mere til Aarhus, som jeg holder meget af at besøge. Vi glæder os til at vise gæsterne, hvad GÄSTs køkken kan præstere, og du bestemmer selv, om du vil spise i baren eller ved et bord”, fortæller David Fischer.

David Fischer åbnede i 2007 restauranten ’Hos Fischer’ i København. Restauranten bliver af nogen betegnet som et ’pastaværtshus’ og af andre som en såkaldt ’gastropub’. Uanset betegnelsen, så er David Fischer og hans restaurant kendt for at servere ærlig, rustik og uprætentiøs italiensk mad på et niveau, så feinschmeckerne bestiller bord, og så alle har råd til at spise med.

David Fischers fokus på maden og gæsterne afspejler sig også i navnet på Aarhus’ nye italienske spisested. ”Restauranten hedder GÄST, fordi vi har absolut fokus på vores gæster, både de overnattende og de spisende. Samtidig er der ikke langt fra GÄST til gast(ronomi), og det symboliserer selvfølgelig et højt niveau i køkkenet, fortæller Dina Evar.

Vinene, som også serveres glasvis i baren, er naturligvis udvalgt, så de harmonerer med aktiviteterne i køkkenet. Her står kokkene klar med en menu, der altid inkluderer omkring en håndfuld antipasti, to til fire pastaretter, et par rustikke hovedretter og en suppe, men menuen varieres også løbende med retter, der udspringer af årstidens friske råvarer – gerne økologiske og både importerede og lokale for at kunne servere den bedst mulige kvalitet. Alt brød bliver bagt af husets bager, der også dagligt forkæler hotellets gæster med friskbagt økologisk bagværk.

bestil bord online via hjemmesiden her eller ringe på 8732 0167