”Vi er super stolte af, at Eldorado er blevet kåret til Årets Bistro”, siger Rasmus Kofoed. ”Derfor er vi gået på jagt efter en ny lokation, der passer bedre til Eldorados mere løsslupne stemning. Eldorado har dermed sidste åbningsdag 10. september i sin nuværende form. Rasmus fortæller endvidere: ”Og så er vi i øvrigt i fuld gang med at skabe konceptet og indretningen til et nyt spisested i Eldorados gamle lokaler. Vi kalder det Nabo.”

Tilbage til de bornholmske rødder
Som det er tilfældet hos naboen Kadeau, vil maden på Nabo være inspireret af Bornholm og det nordiske køkken, der banker i hjertet på drengene bag Kadeau. Men så hører ligheden også op. Nabo får mere karakter af et spisehus med et mere enkelt nordisk menukort og til priser, der inviterer til, at man også kan spise ude på en tirsdag. Der vil både være dagens ret, a la carte og menuer alt efter temperament. Theis Brydegaard bliver køkkenchef på Nabo, som han også har været det på Eldorado. Efter 5 år som køkkenchef er han vant til Kadeau-stilen.

Din nye Nabo på Christianshavn
Nabo bliver ikke kun et aftensted som Eldorado. Der bliver frokost, og det bliver et sted, hvor du kan kigge forbi til en formiddagskaffe, et glas vin eller en fyraftensøl. Det er også her, virksomhederne i kvarteret kan holde frokostmøder eller private dining. Måske fredagsbar. ”Nabo er selvfølgelig for alle, men vi vil gerne gøre det til en lille lokal oase lidt væk fra mylderet omkring den nye Inderhavnsbro,” siger Rasmus Kofoed. ”Vi åbner op ud til Wildersgade. I første omgang med store dørvinduer, og til foråret får vi udendørsservering. Og så har vi en masse ideer i støbeskeen. Vi overvejer take away. Måske skal du hente dine fredagsbøffer hos Nabo og købe vin eller bornholmsk most med hjem. Under alle omstændigheder vil der altid være frisk kaffe på kanden. Ligesom hos en god nabo”


Catering til din næste fest?
”Cateringløsninger til bryllupper, firmafester, fødselsdage mm. vil fremover være muligt, så smagen af Nabo, men også Kadeau, kan opleves uden for restauranterne. ”Det har længe været efterspurgt af vores gæster, og nu gør vi noget ved det. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til” udtaler Nicolai Nørregaard, som er medejer og køkkenchef på Kadeau.