Picture

Herthadalen - Roskilde

Herthadalen ligger idyllisk for enden af Danmarks længste allé og er en del af Ledreborg Slot, tæt på Roskilde. De smukke lokaler er den perfekte ramme for små og store selskaber, til livets vigtige begivenheder og festlige lejligheder. Alle lokaler har egen terrasse med udsigt over Knapsø og her er masser af liv, også om vinteren.

Julen betyder meget for Herthadalen og det kan mærkes, duftes og smages. I løbet af juleperioden sælges juletræer, varm gløgg / kakao samt sødt, hvor der ligeledes er fri entré til Sagnlandets mange aktiviteter og juleværksteder. Sagnlandet holder åbent 2, 3 og 4 adventsweekend, men restauranten holder åbent alle weekender.

Restaurant Herthadalen byder indenfor og serverer Julemenu både til frokost samt fredag/lørdag aften. Se de skønne menuer HER

 

 

Picture

Gisseløre - Kalundborg

Restaurant Gisseløre ligger i vandkanten ud til Kalundborg Fjord. Det smukke gamle træhus fra 1933 har skøn panoramaudsigt udover vandet, som byder på alt fra kraftige bølger når det stormer til en stille solnedgang. Det er vejret som sætter kulissen, men intet kan stoppe Restaurant Gisseløre i at tænde stearinlysene og servere dejlig julemad for sine gæster, uanset antal.

Gisseløre har i forbindelse med restauranten et skønt selskabslokale ligeledes med panoramaudsigt. Se de forskellige juleanretninger som serveres ved bordet samt julebuffet´erne HER

Picture

Støvlet Katrines Hus

Støvlet Katrine blev efter at have været Kong Christian VIIs elskerinde forvist til Sorø, hvor hun boede i det hus, der i dag er opkaldt efter hende. Hendes stedfar reparerede støvletter for byens officerer, som Katrine leverede, deraf øgenavnet. I dag lægger huset lokaler til en af sjællands mest anerkendte restauranter, og her er desuden flere selskabs- og mødelokaler, alle indrettet smagfuldt i enkel, romantisk stil. Huset ligger lige ned til Sorø Sø tæt på Kongebroen.

Hos Støvlet Katrines Hus fejres julen med 4 serveringer bestående af i alt 9 retter inspireret af julen. Juleanretningen byder på smagsoplevelser og huset har mange spændende flasker at servere til. Se Juleanretningen HER 

Picture

Gl. Humlebæk Kro

Kroen er en af de få som er tilbage på strækningen fra København til det nordligeste Sjælland. Den er derfor et yndet rejsemål for sultne danskere og udlændinge, som med sin ærke autentiske tilgang til smag, råvarer og service, tilbyder noget som man ikke får mange steder. Udsmykningen af alle rummene er personlig, med mange genstande samlet over mange år, som er med til at give kroen sin historie og hyggelige atmosfære.

Julen er ingen undtagelse, der bliver kræset for julegæster fra nær og fjern. Hos Gamle Humlebæk Kro får man serveret juleanretningen af 3 omgange og traditionen tro, er det den samme menu som altid. Og det er på ingen måde kedeligt, for anretningen er bare så populær og indeholder klassiske retter med sild, laks, and, gris og Ris a l´amande. Menu kommer snarest på hjemmesiden.

Picture

Dragsholm

Dragsholm Slot byder en helt særlig juleoplevelse for familien eller medarbejderne. At holde jul på et slot med historiske rammer, midt i Geopark Odsherred med marker, som leverer råvarer til køkkenet og dermed gæstens tallerken er unikt. Der er mulighed for at bestille juleaktiviteter som fx: Juleorkester i Slotsgården, julekoncert i Slotskirken, julebingo med præmier fra slottet, julegaver under juletræet, vinsmagning og casino i stuerne, julefest i slottets sale og saloner med bar og musik. Se hele juleprogrammet HER

Picture

Bandholm Hotel

Hygge og juleknas på romantisk lille badehotel på nordkysten af Lolland. I den lille havneby Bandholm er der masser af stemning når sneen daler ned over de gamle, gule pakhuse, og man skimter lys i de små vinduer omkring i byen. Hotellet holder igen i år dørene åbne juleaften med lækker julemiddag i de smukt indrettede lokaler. Tag væk fra juleræset, og nyd roen og julefreden på landet. Julefreden sænker sig når man checker ind den 24. december og lader sig forkæle i 2 dage med julemiddage, knas, morgenbuffet m.m. Se hvad Juleopholdet indeholder HER

 

Picture

Fredensborg Store Kro

Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie bag sig. Kroen blev opført i 1723 på befaling fra Kong Frederik IV med det formål at kunne imødekomme de royale gæster, som Fredensborg Slot ikke var indrettet til at kunne have boende. Kroen blev renoveret i 2013 og har nogle af de smukkeste stuer med prismer, sildebensgulve, kamin m.m. Ligesom omgivelserne går køkkenet ikke på kompromis med maden. Se kroens julearrangement HER.

Picture

Restaurant Store Børs

Ved Roskilde havn finder man det hyggelige gule hus, som huser Restaurant Store Børs. Her er stilrent design men med masser af hygge både til frokost og aften. Huset har det seneste år fået en helt ny profil og et nyt team, som glæder sig til at julehygge med sine gæster. Her bydes indenfor til Juleanretninger samt Julemenu, se de forskellige muligheder HER.