Picture

Den franske julefrokost i Århus

Det store franske julebord finder man hos Restaurant ET, her er tale om en autentisk fransk julemenu af høj kvalitet krydret med solidt dansk håndværk, hvor der bliver kræset for smagssanserne. Uanset om man er to eller mange, så er man sikret en god aften hos Restaurant ET, bestiller man julemenuen til selskaber på over 10 personer, så overrasker Restaurant ET med én spændende mandelgave. Julemenuen består af 3 – 5 retter og starter ved 338 kr + tilhørende vinmenuer og mulighed for ekstra forkælelse som champagne og start snack, eller afsluttende kaffe, petit four og avec.     

Picture

Julefrokost i Århus - Ude eller hjemme bestemmer i

Man kan naturligvis holde julefrokosten hos Restaurant Mellemrum, men man kan også vælge at få bragt de lækre sager ud af huset og leveret klar til julefrokosten i egne lokaler, hvad end det er til firmajulefrokosten eller privat. Sammensæt selv menuen med op til fire forskellige retter eller vælg enten den klassiske eller den sunde julebuffet til 345 kr pr person, hvis bare I er minimum 10 personer.

Restaurant Mellemrum tilbyder også mulighed for at tilføje en velsmagende juledessert til jeres julefrokostmenu, eller I kan vælge at få leveret en lækker julefrokostplatte med et udvalg af forskellige juleretter til mindre selskaber. Uanset om I spiser på restauranten eller får leveret maden ud af huset, vil I opleve god service og høj kvalitet fra Restaurant Mellemrum. Picture

En luksuriøs julefrokost med det hele 

Ferdinand, som både er et hotel, en restaurant og en bar, tilbyder hele november og december en 4-retters julemenu til 425 kr, plus evt en tilhørende vinmenu. Uanset om man er to eller mange er man velkommen på Ferdinand, som også byder ind med et spændende helaftensarrangement med velkomstdrink, snacks, 4 retters julemenu, vinmenu og kaffe inkl. en avec til 935 kr. I forbindelse med julefrokosten kan man vælge at lade bilen stå og booke sig ind til en overnatning.  På fredage og lørdage holder cocktailbaren åbnet fra kl. 22.00, så her kan en hyggelig aften sluttes af med kulørte drinks.     Picture

Hold julefrokost i Århus på kro

Hos Norsminde Kro kan man fra den 19 november til den 20 december holde julefrokost i Brasseriet, uanset om man blot er et par stykker eller en større flok. Hvis man skal planlægge julefrokosten til mere end 20 personer, så kan man få sit helt eget lokale uden det koster ekstra. Norsminde Kro byder på en helt klassisk julebuffet til 338 kr pr pers, med alt hvad hjertet kan begære, lige fra sild til den afsluttende ris a la mande. 

Eller man kan vælge en  3, 4 eller 5 retters eksklusiv julemenu fra 338 kr. På den hyggelige Kro kan også bookes værelser til overnatning, så man ikke skal tænke på transporten efter en hyggelig julefrokost.  

    

Aarhus revy, tre retters julemenu og dans

Er man til en julefrokost som udover en tre retters middag, byder på revy, fest og dans, så er Aarhus Revyen klar med året juleunderholdning. Det foregår på Hermans i Tivoli Friheden hvor den anmelderroste Århus Revy går i gang med den 6. Sæson.    Prisen pr person inkl. middag, revy og dans er 618 kr, dertil købes drikkevarer. Man kan også vælge at kombinere julefrokosten med en sjov aktivitet som fx en ølsmagning eller cocktailkursus. Hos Barlife i Aarhus tilbyder de netop dette, hvor man kan vælge imellem forskellige temaer og pakker, alt efter ønske og budget. Det er den perfekte måde at kombinere julehygge, god mad og sjove aktiviteter på.