NORDATLANTISK MAD

Restaurant Nordatlanten i Odense er som navnet antyder nordatlantisk, men med klare referencer til bedre fransk madkunst.

Køkkenet forstår at integrere komponenter fra de tre nordatlantiske lande Grønland, Island og Færøerne. De nøje udvalgte råvarer følger sæsonen og hentes i de Nordatlantiske lande fra både små og store producenter.

Hele grundideen med Det Nordatlantiske Hus er, at bringe vores brodernationer sammen i Odense, kulturelt og kulinarisk. Hele året er der spændende arrangementer med musik, kunst og foredrag. Den 8. april præsenteres de spisende gæster for en spændende Islandsk Gourmetaften. 
 

ISLANDSK GOURMETAFTEN MED GÆSTEKOK FRIDRIK SIGURDSSON

En aften med en 3 retters islandsk gourmetmenu + det løse.
Køkkenet har sammen med gæstekok Fridrik Sigurdsson udviklet en fantastisk menu med flere små ekstra serveringer, overraskelser og andet godt fra nord.

  • Bobler med snacks
  • Torskenakke – fåreyoghurt – kvan – radiser – enebærolie
  • Lammefilet – kål – jordskok – spæk – aktisk timian – salturt
  • Skyr sorbet – skyr panna cotta – blåbær – kiks – gelé – marengs

Det hele starter sharp kl. 18.30

Bordbestilling er nødvendig! - begrænset antal pladser
Pris pr. kuvert inklusiv bobler, snacks, 3 retter + det løse, vinmenu og kaffe med petit four 625,-