Il Senso elsker små, passionerede vinproducenter, og har nu fundet endnu en: Vinhuset Gabbas, der er beliggende på den centraløstlige del af Sardinien.

GABBAS er tidligere kåret som Wine Maker of the Year af den berømte vinguide Gambero Rosso og har flere gange, senest i år, opnået 3 glas for vinen ”Dule”. Vinene fremstilles ud fra organiske principper og med respekt for traditionerne. Den samlede produktion er på blot ca. 80.000 flasker årligt.

For at fejre den nytilkomne, giver Il Senso Vinbar Jer i næste uge flere muligheder for at lære GABBAS at kende...

Wine-Makers Dinner
Helt ekstraordinært indgået et samarbejde med den sardiske gourmetrestaurant Ristorante San Giorgio, om afholdelsen af en wine-makers dinner med GABBAS' agent i Danmark: Domenico De Marco.

San Giorgios ejer og chefkok, Archille Melis, kommer fra Sardinien og ved derfor om nogen, hvordan man sammensætter en gourmetmenu, der kan supplere de sardiske dråber på bedste vis!

Onsdag den 28. oktober
5 vine + 5-retters gourmetmenu
675,00 DKK
Inkl. vin, vand & kaffe

Læs mere og køb billet her: madbillet.dk
OBS: Der er kun et stærkt begrænset antal pladser

Gratis prøvesmagning
Il Senso Vinbar skænker små smagsprøver ud af Gabbas' vine, så du kan smage, hvorfor GABBAS fortjener en plads i Il Senso Vinbar´s sortiment - og det er ganske gratis. Hvis der er én du forelsker dig i, kan du denne dag købe et fuldt glas, ligsom det vil være muilgt at bestille flasker af Gabbas' vine online under smagningen.

Gratis prøvesmagning på Il Senso Vinbar fredag den 23. oktober mellem 15-17.