Julefrokost for hjemløse
GADENS FOLK VAR IGEN INVITERET til julefrokost på deres gamle stam-sted, Café Sommersko.

Juletræ, julemad og ren rå-hygge forbinder mange med julen – men det er ikke alle der har de samme muligheder. Derfor valgte Café Sommersko igen i år at invitere 100 hjemløse indenfor i de varme lokaler som særligt er kendt for deres autentiske indretning tilbage fra 1979, hvor Café Sommersko slog dørene op for første gang.

Nærvær og samvær er i fokus
Café Sommersko bød onsdag d. 9. december 100 hjemløse indenfor til en overdådig julebuffet med alt hvad der høre sig til. Mange frivillige henvendte sig i den anledning til Café Sommersko med et ønske om at hjælpe til, og det blev derfor til en aften med fokus på nærvær og samvær.

Om baggrunden for initiativet siger Marketing Manager Nadja Klenz Jørgensen:
”Det er en tradition at vi hvert år invitere hjemløse til julefrokost på Café Sommersko, og de har en klar forventning om at traditionen fortsætter, så dem ønsker vi ikke at skuffe. Mange hjemløse er de samme ansigter vi ser år efter år, og det er en fornøjelse at se den glæde vi bringer ved dette initiativ. For hjemløse handler denne dag ikke om fyldte maver, men en fest dag hvor der bliver kredset om dem, og det vil vi sørge for år efter år.

Stig Møller, Peter Ingemann, Hans Fagt & Jens Haack byder op til dans
Omgivelserne er vigtige, men god musik er afgørende for en festlig julefrokost hvilket drengene her sørgede for. Inden bandet gik på nød de julemaden i selskab med de hjemløse.