Efter stor succes med henholdsvis luksusbrunch og kagedage, lancerer Nimb nu ”High Tea” alle eftermiddage mandag-lørdag. For 250 kr. per mand er der te-selskab i bedste Downton Abbey-stil med fingersandwich og sødt foran ild i pejsen under store, overdådige lysekroner.
 
Da Spiseliv slog vejen forbi High Tea på Nimb stod den på ”klassisk high tea-menu”, som er den store pakke til 250 kr., men der er også mulighed for i stedet at vælge henholdsvis ”den salte” eller ”den søde” mindre menu til kun 135 kr. med de respektive elementer fra menuen nedenfor.

Lemon curd lige i øjet
Man lader bevidst de skandinaviske råvarer tone frem og komplementere det klassiske søde og milde bord i high tea-menuen på Nimb. Det indebar for Spiselivs udsendte selvfølgelig de små traditionelle finger-sandwhiches med hhv. agurk, røget laks eller skinke/ost samt plain scones og scones med tranebær, men også knækbrødsflager af bl.a. rug og malt som det mere rustikke, nordiske indspark, foruden sprøde selleristave og små carotter. Ved siden af den obligatoriske spreading som clotted cream og lemon curd, som sad lige i øjet, blev der også disket op med hjemmelavet nutella og en herlig syrlig stikkelsbærkompot, frisk ved siden af alt det søde og cremede. 
 
Udvalget af frugt var måske ikke helt sæsonens lige denne dag, men blandt konditorens petit fours som chokolader og macarons sneg sig også en knivskarp lille gammeldags æblekage ind og tog kegler. En særlig glædelig overraskelse var den hjemmelavede og let perlende hyldeblomstlemonade, der blev serveret straks ved velkomsten. Tanken er at servere skiftende forfriskninger baseret på sæsonens frugt og bær – som for eksempel slåen til vinter.
 
Og teen, naturligvis? Tivoli og Nimb har indgået samarbejde med det anerkendte te-kompagni The Wellness Group i Singapore, der siden 1837 har produceret noget af verdens bedste te. Kompagniet sørger for god kontakt ud til sine producenter på markerne, hjælper dem med metoder og blander teen i Asien i stedet for først at transportere den til Europa. Te-kortet når hele raden rundt fra English Breakfast, Ceylon, Royal Darjeeling, Earl Grey til Yunnan (Imperial Pu Erh), Oolong (Ti Kuan Yin), hvid te (Pai Mu Tan) og grøn jasmin (Monkey King).