Restaurant Under Uret
Mortens aften starter kl. 18:00 hos Restaurant Under Uret
Menu:
Snitte med Gravad laks og rævesauce
Gammeldags Andesteg med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og æble med gelé
Hjemmelavet gammeldags æblekage
Pris kr. 298,-
Bordbestilling skal ske på telefon: 2835 3510
Cafe Petersborg
Mortens aften menuen serveres mellem kl. 17:00 - 20:00 på Cafe Petersborg
Menu:
Gravad Laks (kr. 82)
Mortens and med rødkål, brune og hvide kartofler samt sauce surt og sødt (kr. 165)
Gammeldags æblekage med flødeskum (kr. 62)
Samlet pris for hele menuen er kr. 285,-
Bordbestilling nødvendigt på telefon: 3312 5016 eller mail: info@cafe-petersborg.dk
Allekroen
Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 21:30 på Allékroen
Røget laks med salat, dildskum & briochebrød
Mortensand med smørbrune kartofler, hvide kartofler, skysauce, rødkål samt tranebærkompot med appelsin
Kirsebærtrifli med flødeskum
2 Retter kr. 289,-
Hele menuen kr. 310,-
Bordbestilling skal ske på telefon: 3251 9162
Dansk Kromad
Mortens And serveres mellem kl. 18:00 - 20:00 eller mellem kl. 20:00 - 22:00
Gammeldags andesteg serveret med svesker, æbler, agurkesalat, rødkål, sauce, brune og hvide kartofler Kr. 169.-
Bordbestilling til enten kl. 18.00-20.00 og 20.00-22.00 på telefon: 9129 3031
Det Lille Apotek
Mortens aften menu serveres alle dage fra kl. 17:30 - 22:00 på Det lille Apotek
Gammeldags landandesteg med sukkerbrunede og hvide kartofler, andesauce, rødkål og svesker.
Gammeldags æblekage med flødeskum.
Pris kr. 235
Bestil gerne bord på telefon: 3312 5606
Københavner Cafeen
Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 20:00 på Københavner Cafeen
Snitte med gravad laks
Gammeldags Andesteg med det hele
Gammeldags æblekage med flødeskum
Pris kr. 298,-
Bestil gerne bord på: 33 32 80 81
Osted Kro
Mortens aften fejres med musik og dans fredag den 6. november fra kl. 18:30 og ønsker man en ekstra omgang Andesteg, så serveres en ny frisk Andesteg igen tirsdag den 10. november.
Mortensaften med musik og dans, fejres fredag den 6 november 2015 kl. 18:30.
Musik: Frank P med orkester
Velkomstdrink serveres ved bordet: Kirr Royal
Røget laks med flødestuvet spinat, samt hjemmebagt flutes, .
Gammeldags andesteg med alt det gode tilbehør
Stort spændende dessert ta´ selv bord`
Fri isvand, ved vinbestilling
Pris kr. 370,- (Bestil bord på telefon: 4349 7041)
Pris kr. 350,- (uden Frank P og Orkester, men dog med hyggemusik)
Herthadalen
Hos Herthadalen fejres mortensaften med gås - den traditionelle ret. Aftenen starter kl. 18:00 tirsdag den 10. november.
* Laks / dild / sennep og urter *
* Dansk gås / rodfrugter / sødt & timiansauce *
* Kage på æbler fra egen avl / fløde & knas *
Pris kr. 350,- Bestil bord hurtigst muligt online HER eller ring på telefon: 4648 0157 da der er begrænsede pladser.
Nose2tail
Mortens aften menu hos Nose2tail tirsdag den 10. november
VELKOMST
Et glas bobler & snacks
FORRET
Rimmet Kulmule med bacon, citron verbena & sennepsskum
Ved vinmenu: 2013 Macon Villages, "clos saint-pancras" Dom. Frantz Chagnolean
HOVEDRET
Dansk andesteg af frilands and med brunede kartofler, rødkål, æbler, svesker & sauce
Ved vinmenu: "2013 Cotes-du-Rhone Villages "Plan de Dieu" Paul Jaboulets Aïne
OST
Danske gårdoste med malt knækbrød
Ved vinmenu: NV Porto Collector Reserva Ramos Pinto
DESSERT
Æbletrifli med makroner, vanilie & rom
Ved vinmenu: 2009 Tokaji, Chateau Dereszla
Menu 450,-
inkl vine 800,-
Bestil bord HER
Det Gamle Røgeri
Mortens aften fejres med Gås på Det Gamle Røgeri i Greve
SMAG´s hjemmerøget 30 timers laks med syrlige æblestave, granatæble og honning
Stegt gåsebryst lagt på grønkål, abrikoser, hasselnødder hertil confiteret kartofler og andesky tilsmagt med tranebær
Syltede kirsebær, creme anglaise og brændt hvid chokolade.
3 retter kr. 400
Reservation anbefales: info@detgamleroegeri.dk eller på telefon: 4369 9080