Restaurant Under Uret

Mortens aften starter kl. 18:00 hos Restaurant Under Uret

Menu:

Snitte med Gravad laks og rævesauce

Gammeldags Andesteg med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og æble med gelé

Hjemmelavet gammeldags æblekage

Pris kr. 298,-

Bordbestilling skal ske på telefon: 2835 3510 

 

Cafe Petersborg

Mortens aften menuen serveres mellem kl. 17:00 - 20:00 på Cafe Petersborg

Menu:

Gravad Laks (kr. 82)

Mortens and med rødkål, brune og hvide kartofler samt sauce surt og sødt (kr. 165)

Gammeldags æblekage med flødeskum (kr. 62)

Samlet pris for hele menuen er kr. 285,-

Bordbestilling nødvendigt på telefon: 3312 5016 eller mail: info@cafe-petersborg.dk

Allekroen

Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 21:30 på Allékroen

Røget laks med salat, dildskum & briochebrød

Mortensand med smørbrune kartofler, hvide kartofler, skysauce, rødkål samt tranebærkompot med appelsin

Kirsebærtrifli med flødeskum

2 Retter kr. 289,-
Hele menuen kr. 310,-

 

Bordbestilling skal ske på telefon: 3251 9162

Dansk Kromad

Mortens And serveres mellem kl. 18:00 - 20:00 eller mellem kl. 20:00 - 22:00

Gammeldags andesteg serveret med svesker, æbler, agurkesalat, rødkål, sauce, brune og hvide kartofler Kr. 169.-

Bordbestilling til enten kl. 18.00-20.00 og 20.00-22.00 på telefon: 9129 3031

Det Lille Apotek

Mortens aften menu serveres alle dage fra kl. 17:30 - 22:00 på Det lille Apotek

Gammeldags landandesteg med sukkerbrunede og hvide kartofler, andesauce, rødkål og svesker.

Gammeldags æblekage med flødeskum.

Pris kr. 235

Bestil gerne bord på telefon: 3312 5606

Københavner Cafeen

Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 20:00 på Københavner Cafeen

Snitte med gravad laks

Gammeldags Andesteg med det hele

Gammeldags æblekage med flødeskum

Pris kr. 298,-

Bestil gerne bord på: 33 32 80 81


 

 

Osted Kro

Mortens aften fejres med musik og dans fredag den 6. november fra kl. 18:30 og ønsker man en ekstra omgang Andesteg, så serveres en ny frisk Andesteg igen tirsdag den 10. november.

Mortensaften med musik og dans, fejres fredag den 6 november 2015 kl. 18:30.

Musik: Frank P med orkester

Velkomstdrink serveres ved bordet: Kirr Royal

​Røget laks med flødestuvet spinat, samt hjemmebagt flutes, .

Gammeldags andesteg med alt det gode tilbehør

Stort spændende dessert ta´ selv bord`

Fri isvand, ved vinbestilling

Pris kr. 370,- (Bestil bord på telefon: 4349 7041)

Pris kr. 350,- (uden Frank P og Orkester, men dog med hyggemusik)

 

 

Herthadalen

Hos Herthadalen fejres mortensaften med gås - den traditionelle ret. Aftenen starter kl. 18:00 tirsdag den 10. november.


* Laks / dild / sennep og urter *
* Dansk gås / rodfrugter / sødt & timiansauce *
* Kage på æbler fra egen avl / fløde & knas *

Pris kr. 350,- Bestil bord hurtigst muligt online HER eller ring på telefon: 4648 0157 da der er begrænsede pladser.

Nose2tail

Mortens aften menu hos Nose2tail tirsdag den 10. november

VELKOMST
Et glas bobler & snacks

FORRET
Rimmet Kulmule med bacon, citron verbena & sennepsskum
Ved vinmenu: 2013 Macon Villages, "clos saint-pancras" Dom. Frantz Chagnolean

HOVEDRET
Dansk andesteg af frilands and med brunede kartofler, rødkål, æbler, svesker & sauce
Ved vinmenu: "2013 Cotes-du-Rhone Villages "Plan de Dieu" Paul Jaboulets Aïne

OST
Danske gårdoste med malt knækbrød
Ved vinmenu: NV Porto Collector Reserva Ramos Pinto

DESSERT
Æbletrifli med makroner, vanilie & rom
Ved vinmenu: 2009 Tokaji, Chateau Dereszla

Menu 450,-
inkl vine 800,-

Bestil bord HER

Det Gamle Røgeri

Mortens aften fejres med Gås på Det Gamle Røgeri i Greve 

SMAG´s hjemmerøget 30 timers laks med syrlige æblestave, granatæble og honning Stegt gåsebryst lagt på grønkål, abrikoser, hasselnødder hertil confiteret kartofler og andesky tilsmagt med tranebær Syltede kirsebær, creme anglaise og brændt hvid chokolade.

3 retter kr. 400

Reservation anbefales: info@detgamleroegeri.dk eller på telefon: 4369 9080