Picture

Manfreds & Relæ

De to 'hjørner' i Jægersborggade er gået sammen om at lave en treretters nytårsmenu ud af huset i tråd med koncepterne på tværs af adresserne. Moderne biodynamisk velsmag, der går igen i de vine, som Relæs sommelier har sat til, og som man har mulighed for at tilkøbe. Tre retter:
Saltet kammusling med syltede grøntsager og røgede rogn
Rosastegt kalv med mørbagt knoldselleri, kartoffelterrin og sauce med læsøløg og urter
Solbærmousse med sprød hvid chokolade og jernurt
300 kr. pr. snude. Derudover kan man tilkøbe ost (pecorino - 80 kr. pr. person) og østers (25 kr. pr. stk.). Bestil på mail@manfreds.dk eller direkte hos Manfreds senest 22. december.

Picture

COFOCO Le Marché

Nytår to go, minimum 4 couverter. 275 kr. pr. couvert. Skal bestilles senest 22. december.
Rørt taskekrabbe med citron og havsalt, serveret med sprød agurk, rugbrødscroutoner, mayonnaise lavet på bornholmsk rapsolie og karse
Tournedos af dansk oksemørbrad, serveret med svampekroket med trøffel, pommes anna, confiteret gulerod med salvie og citron, persillepuré, rødløgskompot og rødvinsglace
Gateau au chocolat på mørk belgisk chokolade, serveret med kaffe-mandel-crumble, creme brûlée-mousse, coulis af mørke bær og friske blåbær
Hertil surdejsbrød og smør.

Picture

I'm a kombo

Efter eget udsagn er her tale om 'en treretters nytårsmenu, der sparker røv!' Menuen bliver pakket og gjort klar til afhentning på Bryggens Spisehus, Islands Brygge 18, Kbh. S - eller til levering ved egen dør. Der medfølger indstrukser om opvarmning og anretning. Bestil direkte på hjemmesiden.
Menu:
Rimet øko-laks med (imiteret) rogn, der smager lidt af lakrids. Agurk i dild, hirse i hønsefedt og cremet suppe på confiteret kål. Sprøde knækbrød til at bryde
Luns af braiseret oksesteg (smovset ind i egen juice). Sirlig sashimi af mørbraden og polenta der skal piskes med foie gras. Salatblade med sprød crudités og (pikant) dressing på tube
Citroncreme rørt luftig (dog stadig bastant!) med tahiti. Dåsefrugt og sprødbagt marengs. Sorbet på karamelliseret kondenseret mælk
Pris kr. 335,- (pr. hat – inklusiv udførlige instrukser).
Der er også en børnemenu til 85 kr. pr. snude. Den lyder på øko-lasagne og is fra Ben & Jerry med masser af guf i...
Med andre ord: Nytår fra I'm a kombo = Den familievenlige model!

Picture

Aamanns

På Aamanns take away kan du bestille en treretters nytårsmenu til 335 kr. pr. personer. Den lyder på
Rimmede kammuslinger med havesyrecreme, æble og bitre salater
Oksefilet fra Himmerland, braiseret tykkam med glacerede rødbeder, kartoffelkompot og kalvesky med estragon
Pocherede pærer med vaniljeparfait
Desuden kan man tilkøbe østers (30 kr. pr. stk.), ost og udvalgte vine, der passer til maden, samt champagne. Bestil på mail info@aamanns.dk senest d. 22. december. Afhentes d. 31. i biksen på Øster Farimagsgade, og Aamanns vedlægger indstrukser til servering.
 

Picture

Meyers

Meyers to go. 350 kr. pr. couvert, og så får du:
Rimmet bagt torskeryg og ristet lunkammusling med rødbede i flere teksturer og knasende rugflager
Tournedos af krogmodnet okse og lun terrin af haler og grønkål med løg i to tilberedninger. Glaserede lammefjordsgulerødder med estragon. Smørbagt kartoffelkage med Karl Johan-svampe og sauce på balsamisk æbleeddike
Chokoladesoufflé med blød kerne af Guanaja fra Valrhona. Langtidsbagte kirsebær fra august, kirsebærsirup, ristede mandler og vaniljerand
Hertil koldhævet økologisk ølandshvedebrød.

Nytårsmenuen afhentes på Kattegatvej 53, 2100 København Ø, mellem kl. 12-15 31. december eller bringes ud i det samme tidsrum.

Picture

Kokkeriet

Gourmetrestauranten i Kronprinsessegade tilbyder gourmetmiddag for dig og vennerne hjemme i din egen stue. Du får fem retter med tilhørende instruktioner til, hvordan de skal varmes og anrettes. Desuden er restauranten behjælpelig med vinforslag. Sådan lyder menuen:
Gravad kammusling, Rrugbrød, dild & æble
Havtaske, rødbede, vagtelæg & peberrod
Poussin & foie gras, jordskokker, jordnødder & havre
Okse, daltbagt selleri, svampe & morkelsky
Mørk chokolade, forskellige konsistenser af citrusfrugter
Pris 450 kr. pr. person, min. to personer. Du kan desuden foretage diverse tilvalg af fransk caviar, svensk løjrom, kransekage og Good Ol' Bolly (Champagne Bollinger). Menuen skal bestilles senest 28. december og afhentes direkte i restauranten d. 31. For mere info og bestilling: sammy@kokkeriet.dk
 

Picture

Dag H

Den populære café/restaurant på Dag Hammarskjolds Allé byder på en fireretters to go. Den skal senest bestilles d. 28. december og afthentes - med udførlig vejledning om tilberedning/opvarmning - d. 31. december mellem kl. 12 og 16. (Dette kan kombineres med indkøb af champagne og vin til maden - og ganen i det hele taget - hos Skål i Randersgade 33 på Østerbro, der holder ekstraordinært åbent mellem 11 og 13 netop dén dag). Menuen hos Dag H koster blot 299 kr. og lyder sådan her:
Jordskokkesuppe med crouton og krydderolie
Kammusling med parmesantuilles, syltede tomater, ærtemayo og ærteskud
Oksemørbrad, pommes Anna, bagte persillerødder vendt med persille og rødvinssauce
Mørk og hvid chokoladekage med toffee og tørrede og friske hindbær