Picture

Comwell Sorø: Lad Danmarks bedste konferencekok tilberede maden

 På Comwell Sorø lægges der rigtig meget vægt på det gode måltid og det er med god grund, at Comwell Sorøs kok, Flemming Enkebølle, netop har vundet titlen som Danmarks bedste konferencekok for andet år i træk. Hver dag gør køkkenet sig nemlig umage for at skabe måltider, ud over det sædvanligt, fyldt med god smag til deres gæster.
Som de selv siger hos Comwell Sorø, så er stedets nøgleord; åbenhed, synlighed og god smag hele dagen. På Comwell Sorø er der god plads til små og store konferencer med op mod 250 deltagere og der er rig mulighed for at benytte hotellets faciliteter til sociale aktiviteter i forbindelse med konferencen.

Konference på Højstrupgård med gastronomisk kogekunst

Konferencecenter Højstrupgård er kendt for sin gastronomiske kogekunst. Køkkenet er delvis økologisk og her serveres sunde, kreative måltider, tilberedt af friske og ofte økologiske råvarer, afstemt efter sæsonens udbud fra lokale marker og enge. Køkkenet er altid parat med forslag til en spændende menu for hele arrangementet - og her tages også gerne højde for særlige ønsker eller forslag til menuen.
Der er rig mulighed for at netværke over et spil golf på konferencecenterets par tre bane, eller med rekreative gåture i den smukke natur lige ned til Øresund.

Kongebrogaarden: Gastronomi og Naturskønne omgivelser ved Lillebæltsbroen

Kongebrogaarden ligger naturskønt lige ned til Lillebælt og her får man en oplevelse af forkælelse, æstetik og gastronomi i særklasse. Her er moderne og smagfuldt indrettede konferencefaciliteter med plads til alt fra 2 til 125 deltagere.
Gode råvarer, smag og historie er helt grundlæggende i køkkenet, fx. er fisken fanget lokalt. Menuen følger altid årtiden og sæsonen og der er rig mulighed for at vælge mellem gode mødepakker, prøv også tilkøb af overraskelserne i menuen; pauser med personlighed.

Brittania i Esbjerg: Godt dansk/fransk inspireret køkken

 Brittania kan klare både de mindre og de store konferencer, med plads til helt op til 200 deltagere. Her er gode mødepakker med skøn tilberedt mad fra det anerkendte køkken på hotellet. Køkkenet som er dansk/fransk inspireret og af høj kvalitet og står bag maden i hotellets Brasserie B. Her er lagt meget vægt på at servere et veltilberedt måltid af gode råvarer og meget gerne lokale råvarer fra det nærliggende vadehav.