Gorm’s pizza åbner i Terminal 3

Gourmetpizzakæden med pizzatroldmand Gorm Wisweh som omdrejningspunkt åbner til januar 2015 deres hidtil største restaurant og take away. Gorm’s pizza får en attraktiv placering på airside i Terminal 3 og bliver en af lufthavnens største restauranter.

I starten af 2015 kan Københavns Lufthavn lokke de rejsende med sprøde og velsmagende gourmetpizzaer, pizzaklappere, pasta, antipasto og salater signeret af Københavns ukronede pizzakonge Gorm Wisweh. Pizzakæden, der fusionerer italienske råvarer og teknikker med en nordisk tilgang til smag og sæsonvarer, åbner deres hidtil største restaurant på airside i Terminal 3 som det første spisested lige efter tax free shoppen og med udsigt til start- og landingsbanerne.

Den nye restaurant bliver en vaskeægte Gorm’s, men styret og drevet af SSP, som har specialiseret sig i at drive restauranter i lufthavne over hele verden.

- Vi er utroligt glade for at få gorm’s pizza med i vores brand portefølje, siger Tina Grønbech, General Manager, SSP Danmark og fortsætter:

- Det var oplagt for os at kontakte Gorm’s pizza, da vi skulle finde et nyt pizzakoncept til Københavns lufthavn. Kvalitetsniveauet i lufthavnen er meget højt, og det var derfor vigtigt at finde en samarbejdspartner, som kan levere et gourmetprodukt. Her er Gorm’s det perfekte supplement til udbuddet af mad og drikke i lufthavnen, da pizza og pasta dækker en bred vifte af behov. Det appellerer til forretningsfolk samt familier med børn og er relevant 24 timer i døgnet – uanset om behovet er en pizza 'to go', en forretningsfrokost eller et godt aftenmåltid.

Gastronomisk forpost
Hos Gorm’s er man ved at revne af stolthed over, at pizzakæden får en prestigefuld placering i lufthavnen:

- Vi er enormt stolte over, at vi kan åbne en Gorm’s pizza i lufthavnen sammen med SSP. Lufthavnen har været fantastisk dygtig til at satse på stærke danske koncepter med høj kvalitet, og med de restaurant brands, som de senere år er åbnet i lufthavnen, ser vi det som en kæmpe anerkendelse, at vi nu bliver en del af Danmarks gastronomiske forpost, siger Kim Keller medejer af Gorm’s pizza.

Et springbræt til flere åbninger
Gorm’s har i forvejen restauranter i Magstræde, i Nyhavn og i Torvehallerne. I foråret åbnede den første gorm’s pizza i udlandet, i Japan, hvor endnu en restaurant åbner til december. Pizzakæden ser åbningen i lufthavnen som et springbræt til flere åbninger i Danmark og i udlandet.

- Åbningen i lufthavnen bliver et fantastisk udstillingsvindue, som vi vil bruge offensivt til at åbne flere gorm’s restauranter herhjemme og i udlandet. I første omgang glæder vi os til at kunne servere sprød og velsmagende gourmetpizza til lufthavnens rejsende, slutter Kim Keller.