Hyggelig fransk bistro

Juliette serverer enkel, rustik fransk mad i hyggelige, hjemlige omgivelser. På sådan en ægte fransk bistro er der naturligvis steak frites at få. Man kan også få andre lækre, far-venlige retter, fx den populære teriyaki burger eller en sandwich med confit de canard.

 

Legendariske franske klassikere

Restaurant Ét er nærmest legendarisk for at servere perfekt tilberedte franske klassikere som rørt tartar, confit de canard og moules marinières.  Selvfølgelig kan man også her få en god bøf. Restaurant Éts steak skæres af entrecôte med fedtkant og serveres med bearnaise, håndskårne pommes frites og salat.   

Prisvindende restaurant

Også Restaurant Ferdinand er kendt langt udenfor Aarhus for sit gode tag på det franske køkken, og det har restauranten blandt andet vundet flere priser for. Stilen er klassisk/innovativ fransk/nordisk mad lavet af gode, gerne lokale råvarer. Ferdinands steak vil glæde en rigtig mand – det er en velhængt 300 grams rib eye, serveret med salat, pommes frites og bearnaise.

 

Herlig kødfest

For dem, der ikke kan få nok at kød – og for den sags skyld skaldyr og salater – er Restaurant Rodizio stedet. Her kan man stifte bekendtskab med det brasilianske køkkens forkærlighed for grillet kød, for det serveres ad libitum på buffeten og skæres direkte ved bordet. Til dessert er der blandt andet chokoladefondue.

 

Cognacflamberet mørbrad til fars dag

Restaurant MellemRum er en hyggelig restaurant hvor alle kan være med. Det er en hverdagsrestaurant i den bedre ende, hvor man får serveret moderne dansk mad med rod i det franske køkken og inspiration fra det nye nordiske køkken. Der er fokus på lokale sæsonaktuelle råvarer og altid en sæsonaktuel menu. Fars dag den 5. juni har Komfur sammensat en særlig menu for de frankofile, som kan lide en god bøf. Til forret får man tatar med salater og pommes frites, til hovedret cognacflamberet steak af oksemørbrad med cognacsauce og til dessert cheesecake med solbær. Prisen for tre retter er 350 kr.