Gode restauranter i Ringsted

En af de bedste italienske spisesteder i Ringsted

Italy & Italy er et godt sted både til særlige anledninger og til en hurtig gang veltillavet, italiensk aftensmad - prøv fx en lækker, stenovnsbagt pizza med et glas vin til. Ejeren, Maurizio Mosconi, kommer fra Romagna i Italien og har lavet autentisk italiensk mad på Torvet i Ringsted i over 20 år. Når du træder ind ad døren til Maurizios ristorante kan du trygt overgive dig til køkkenet og lade dig forføre til det ægte Italien. Her gås nemlig ikke på kompromis med tilberedning eller råvarer – Maurizio og hans køkkenteam gør alt for at give dig en ægte italiensk oplevelse.

Om sommeren kan du sidde ude på den overdækkede terrasse med udsigt til Sct. Bendts Kirke. 

Gode restauranter i Ringsted_1

Høj gastronomisk Japaner

Oishii er kendt langt uden for Ringsted for sin fantastiske sushi og lækre japanske retter. Blandt connaisseurer inden for japansk mad er der en bred enighed om, at Oishii serverer Midtsjællands bedste sushi. Værtsparret, Tao og Lilly, nyder stor popularitet blandt lokalbefolkningen, og restauranten er et hit både til frokost og aften. Tao er en kreativ kok, der konstant eksperimenterer med nye retter og tilberedningsmetoder, hvilket betyder, at selv stamgæster kan komme her og blive behageligt overraskede. Selv for dem, der ikke er så begejstrede for rå fisk, er der masser af lækre alternativer at vælge imellem. Oishii er simpelthen et must-visit for enhver, der ønsker at smage autentisk og velsmagende japansk madkunst.

Lokalet er hyggeligt og stilrent indrettet i enkle farver, og der er også et par borde udendørs, hvor man kan sidde i godt vejr. 

Picture

Spisesteder i Ringsted med smørrebrød på menuen
På Rådhuskroen i Ringsted er smørrebrød i fokus. Her finder du ingen burgerboller eller salater med diverse fyld, men derimod en imponerende lang smørrebrødsseddel med hjemmelavede lækkerier. Lad dig friste af klassikere som stegt sild i eddike, lun flæskesteg med rødkål, sprøde camembert fritter eller saftige mørbradbøffer med cremet champignonsovs, alt serveret på friskbagt rugbrød. Smørrebrødsjomfruen er ingen ringere end kromandens egen kone, Birgitte, der med sin ekspertise sørger for, at hver bid er en smagsoplevelse. Værten selv byder velkommen med varme og humor i den hyggelige restaurant, der uden tvivl er Ringsteds mest populære, danske spisested. Besøg Rådhuskroen og oplev ægte dansk smørrebrødstradition på sit allerbedste.

Om aftenen serveres der gammeldags kromad uden de store dikkedarer.

Picture

Dansk/Franske spisesteder i Ringsted - Kokken & Tyren

Skal man ud i en særlig anledning i Ringsted, er Kokken & Tyren et godt bud. Ejeren, Michael Hørlyck, har blandt andet stået i lære i København hos Nikolaj Kirk og arbejdet på gode steder som formel B og Kommandanten.

I Ringsted har Michael fundet de fysiske rammer for sit eget gastronomiske koncept: Fransk/dansk mad serveret i hyggelige omgivelser, hvor ægte madglæde og kærlighed til de gode råvarer rigtig kommer til sin ret.

Se flere guide på Spiseliv.dk/guide