Nose2Tail er Danmarks første restaurant, der kører efter det bæredygtige koncept 'Nose To Tail Eating', der går ud på at udnytte alt fra dyret. De åbner nu dørerne for gigantiske selskabslokaler i Kødbyen med plads til 500. Ud over at der serveres mad til selskaberne, vil der være loungeagtig stemning med en cocktailbar, der laver et varieret udvalg af longdrinks. Der vil være DJ's både fredage og lørdage. Lokalerne indbyder til størrer selskaber, familiefester, firmafester - og også festlige begivenheder i forbindelse med højtider som jul. påske etc. Publikum vil være midt i det hippe Kødbyen, hvor de kan feste videre til den lyse morgen - centrum og hovedbanegården befinder sig ligeledes i en meget kort gåafstand. 

Maden der serveres i forbindelse med selskaberne er bæredygtig mad med kød og grøntsager fra små – helst økologiske eller biodynamiske – gårde. Mange af landbrugene vil være folk, som kokkene er i familie med eller kender personligt, så det holdes nært og småt. Kokkene vil gerne være på fornavn – og helst på krammer – med dem, der har avlet dyrene, og råvarerne skal komme hovedsagelig fra Sjælland, så man undgår lange transporttider og støtter de lokale producenter.