Den 15. december åbnede Restaurant MEAT i C.W. Obels 200 år gamle tobaksfabrik, der engang var nordens største af slagsen. Værtsparret Gitte og Michael Jensen har nu luftet ud og restaureret den gamle industribygning, som står klar til at modtage sultne gæster til retter centreret omkring Rib-Eyes, T-Bone steaks og andet grillet kød, lavet med kærlighed og serveret med et smil. Michael Jensen etablerede for nogle år tilbage virksomheden Weber i Danmark, og passionen for kvalitetskød af den grillede slags er netop en hjørnesten på Restaurant MEAT.  
 
Hemmeligheden bag en af køkkenets specialiteter - himmerlandsk højreb - er, at kødet først hænger på kroge i 14 dage. Dermed forsvinder mælkesyren i kødet og sener og bindevæv bliver nedbrud af kødets egne enzymer. Næste skridt for det krogmodnede kød er en tur over gasgrillen. Her får kødet sin karakteristiske smag af den røg, der dannes, når kødets fedt rammer grillen. Foruden kød i spændende udskæringer byder MEAT på friske fisk, seafood samt sæsonens grøntsager - ofte med et lokalt islæt. 
 
Restaurant MEAT er kødelskernes paradis, men det er først og fremmest et stemningsfuldt mødested, hvor gæsterne kommer for at nyde måltidet og hinanden.