Ferdinand

Vælg f.eks. at få leveret maden til dit næste selskab fra restauranten ved åen i Aarhus. Ferdinand er nærmest en institution i Aarhus, og det forstår man godt. Maden er veltillavet, lokale råvarer i højsædet og med stor inspiration fra det franske køkken, kan du både få buffet eller en fast menu, hvor maden er udover det sædvanlige. Du kan endda få hjælp til service og servering med i købet.

L'Angolo Italiano

Er du mere til det italienske køkken, kan du kigge i retning af Vejle, hvor du finder L’Angelo Italiano, hvor maden er 100% italiensk – alt importeres direkte fra Italien! Der er både mulighed for buffet, hvor dine gæster kan smovse i en masse forskellige italienske specialiteter, eller en mere fast menu, hvor kokkene sammensætter retterne, og du kan selv få lov til at være med på råd.

Restaurant Kolvig

Det sæsonprægede køkken hos Kolvig i Ribe, giver dig mulighed for at få delikat og innovativ gastronomi leveret hjem til dig, eller det lokale, du vil holde dit selskab i. Kvaliteten er høj med lokale råvarer og inspiration fra Vadehavets specialiteter. Ring for et uforpligtende menuforslag og lad de dygtige kokke inspirere dig.

Juliette

Her får du franskinspireret mad, men smag og kvalitet i højsædet. Du kan vælge mellem de klassiske bistroretter fra Juliettes altid inspirerende menukort eller lade kokkene kreere en menu ud fra de sæsonbaserede lokale råvarer, der også præger deres tavlemenu, som skifter hver uge. 

Restaurant Fisk & Skalddyr

Skal dine gæster nyde godt af de smagfulde retter, der kan skabes med frisk fangst i de danske farvande, så er Fisk & Skalddyr og Aalborg det rette valg. Her kan du vælge retter fra gourmetrestaurantens menukort eller sammensætte en personlig menu, der leveres til dig. Her kan du også vælge at få både tjenere og kokke med, så du kun skal bekymre dog om at hygge om dine gæster.