Dyrenes beskyttelse uddeler hvert år prisen ”Årets Dyreven” til en person eller organisation, som på en eller anden måde har gjort en indsats for at forbedre dyrs forhold. I år er der blandt hundredevis af indstillede nomineret ni, og én af dem er den bæredygtige københavnske restauranter Nose2Tail. Køkkenchef Kenneth Kirkedal, ejer Søren Haahr og restaurantchef og medejer Petur Ørum er indstillet til den prestigefulde pris i kategorien Meningsdanneren, hvor Dyrenes Beskyttelse belønner markante holdninger til dyrevelfærd. 

 
Motivationen lyder:
 
"Den trendy københavnske restaurant NOSE2TAIL sørger ikke bare for at servere økologisk velfærdskød for sine gæster. NOSE2TAIL arbejder også efter det princip, at hele dyret skal bruges fra snude til hale. Det betyder minimalt madspild, og det betyder ikke mindst i denne sammenhæng ultimativ respekt for produktionsdyret. NOSE2TAIL er et tankevækkende pejlemærke for os forbrugere, hvilket er en af årsagerne til, at restauranten er blandt de nominerede i kategorien Meningsdanneren."
 
På Nose2tail er der udpræget stolthed over nomineringen, og fra Kenneth Kirkedal, Søren Haahr og Petur Ørum lyder det i en pressemeddelelse:
 
”Tanken bag NOSE2TAIL er at forpligte sig til at behandle dyr godt, anvende hele dyret og ikke kun de møre nemme udskæringer, undgå sprøjtegifte og E-numre og gennem den filosofi at skabe et unikt, velsmagende og etisk godt produkt. Vi er meget stolte af at være nomineret.”
 
Prisen til ”Årets Dyreven” uddeles den 20. november. Én gang tidligere har en kok vundet, nemlig Nikolaj Kirk, som i 2003 blev tildelt prisen for som meningsdanner at agitere for bedre dyrevelfærd.