Picture

Bandholm

Bandholm Hotel og Restaurant er som taget ud af et eventyr og når man kører ind på gårdspladsen, møder man det smukke hvide hus med romantiske detaljer og den skønneste udsigt over Smålandshavet. Hotellet har mange typer ophold, men er især kendt for sine Gourmet og Spa ophold, som i den grad er gennemført. Man skal dog ikke holde sig tilbage fra en miniferie med børn eller et afslappende kroophold i disse smukke omgivelser. 

Picture

Kongebrogaarden

Kongebrogaarden er et moderne hotel med tidsløst design og med en helt unik beliggenhed. Hotellet er omgivet af en smuk skov, som er stor leverandør til køkkenet og fra restauranten fri udsigt til Lillebælts broen som giver ro til sjælen. Hvad enten man søger den perfekte Miniferie eller et luksuriøst Weekendophold med afslapning og forkælelse, eller en aktiv ferie med cykling, løb eller sejlads, så er mulighederne her.

 

Picture

Hotel Danica

Hotel Danica ligger i hjertet af Horsens, i rolige omgivelser og kun 2 min fra byens hyggelige gågader. Alle værelser er nyrenoverede i 2011 og holdt i en moderne stil, hvor der er lagt vægt på det hyggelige.  Hotellets restaurant Over Middel sætter en ære i at lave maden fra bunden, lavet af gode og friske råvarer. Hos Over Middel er det både den fantastiske mad og tjenerfærdighederne der til sammen er med til, at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Picture

Hotel Ferdinand

Ved det populære område ved åen i Aarhus, ligger Ferdinand, som både er et hotel, en restaurant og en bar. Det anerkendte køkken serverer lækker gastronomi ud fra tanken om det moderne europæiske køkken, med naturligt fokus på brug af lokale danske råvarer og altid den højeste kvalitet. Værelserne er moderne og hyggelige. Ligesom maden i restauranten, er her lagt vægt på søvnen, så madrasserne er i luksus klassen.

Picture

Hotel Dania

Siden 1848 har det 4-stjernede Hotel Dania ligget på Torvet i Silkeborg. Hotellet er kendt for sin klassiske elegance og moderne komfort.Med hotellets centrale beliggenhed, midt på byens smukke Torv, får du den bedste oplevelse i Silkeborg. Hotellet er omringet af de naturskønne Silkeborgsøer og skove, spændende og inspirerende specialbutikker, restauranter og caféer, latinerkvarteret, gallerier, museer og kunstudstillinger. Brasserie Underhuset ligger under hotellet og er hyggelig og intim med dansk/fransk køkken og pub.

Picture

Hotel Dagmar

Hotel og Restaurant Dagmar ligger i centrum af den historiske by Ribe, lige overfor domkirken. Huset har fungeret som gæstgiveri siden 1581, så her er masser af historie, det vidner bl.a. de skæve gulve om. Restauranten ligger i stueetagen og her rammes man af en hyggelig atmosfære fra man træder ind i de stemningsfyldte lokaler. Indretningen er holdt i den ældre stil og man føler sig hensat til tidligere tider. Køkkenet er inspireret af det dansk/franske køkken og kan pryde sig med, at de servere gourmetmad af bedste klasse.