Picture

Jin Cun - Aalborg

Midt i Aalborg med udsyn til havnen og Limfjordsbroen ligger den store restaurant Jin Cun.
Udover Jin Cun´s frisklavede sushi, kan man få serveret velkendte kinesiske retter og Mongolian barbecue.
Når vejret tillader det, kan man nyde maden på Jin Cun´s fine terrasse.
 

Picture

Misu - Aarhus

Med udsigt ud til Åen i Aahus ligger Misu lige i hjerter af byen. Hos Misu kan man bestille Sushi a la carte, som betyder at du kan bestille præcis de ruller og den sashimi, du helst vil have. Derudover kan man vælge imellem de man lækre wokretter og hele dagen kan man tage for sig i den store buffet, som indeholder både sushi og wokretter.
Man kan også bestille Bowles, som er små skåle med forskelligt fra både det kinesiske køkken samt Sushi. Det er meget populært, at bestille Bowles og dele de mange smagsoplevelser.  

Picture

Restaurant Soya 2 - Aarhus

Soya 2 er den første og eneste autentisk japanske restaurant i Aarhus, som tilbyder running sushi - altså alt hvad du kan spise for en fast pris. Det er naturligvis også muligt at bestille makiruller, nigirier og kortets andre sushispecialiteter a la carte.
Er humøret ikke til sushi, kan man slå sig løs i de mange populære hovedretter fx Japansk Sukiyaki af okse- eller kalkunfilet, alt sammen til rimelige priser.
Udover Soya 2 er der Soya 1 i Jægersgårdsgade, som også running sushi udover de meget populære wokretter.

Picture

Sushi Yamamomo - Fredericia

Sushi Yamamomo ligger i hjertet af Fredericia med servering lige ud til det store torv, hvor man kan nyde sin mad udenfor i sommerhalvåret.
Sushi Yamamomo er en japansk restaurant her kan man bestille enkelte stykker nigiri eller maki fra menukortet, eller man kan vælge mellem én af de lækre menuer. På menukortet finder man også sashimi, hvor kun de bedste udskæringer af fisken anvendes.
Sushi Yamamomo kører med et konceptet der minder om ”running sushi”, men da de laver sushien i ligeså høj standart, som den sushi de ellers servere, har de valgt at give det navnet ”kaiten”, men konceptet fungerer på samme måde.

Picture

Restaurant Le - Kolding

Restaurant Le er kendt for sin store buffet og for Take-Away, samt det indbydende a la carte kort, som byder på østens specialiteter. Her er tale om en nyasiatiske restaurant, som byder på et bredt udvalg af østerlandsk traditionsrige retter og i den kæmpe store buffet forenes de velkendte asiatiske køkkener fra Asien; vietnamesisk, kinesisk, thailandsk og japansk sushi.
Fra menukortet kan man sammensætte sin helt egen ret, hvor kokken står klar til at tilberede den i mongolian barbecue. Man kan også prøve restaurantens Hot Pot, en ret som man selv skaber ved at vælge forskellige friske råvarer af grønsager, skaldyr og kød. Man koger selv sin ret i en gryde på bordet og alle borde i restauranten er designet med induktionsplader.

 

Picture

Joci Sushi - Esbjerg

Hos Joci Sushi finder man et stort udvalg af både ruller, nigiri, sashimi samt nudelretter med mere. Prøv de friske og sprøde agurke maki med fyld, rullet i frisk agurk, i stedet for ris og tang. Sushien er af virkelig høj kvalitet og laves naturligvis frisk på bestilling.
Joci Sushi har running sushi, hvor man kan spise så meget sushi man ønsker, på båndet finder man både sushi og varme retter.