Magasasa Dim Sum & Cocktails ligger i hjertet af den hvide Kødby i København og introducerer som det første sted i landet danskerne for en kombineret kinesisk cocktailbar og dim sum restaurant.
Magasasa Dim Sum & Cocktails er en kombineret restaurant og cocktailbar, der byder gæsterne på et stort udvalg af dim sum og dugfriske cocktails. Dim Sum betyder ”at røre hjertet” på kinesisk og er små dampede og indbagte delikatesser fyldt med kød, fisk & skaldyr samt grønt.

I forlængelse af restauranten ligger cocktailbaren. Bag de specialdesignede kinesiske cocktails står den prisvindende bartender Jannick Gram, der er indehaver af Cocktail Kompagniet og gennem en årrække har været barmanager på Balthazar Champagne Bar på Hotel d’Angletere i København.

”Det er en ære at kunne præsentere Danmarks første kinesiske cocktailbar. Gæsterne får mulighed for at differentiere mellem kinesiske ingredienser og bliver introduceret for en eksplosion af smage. Der er flere barer i Danmark, hvor man forholder sig meget bredt til det asiatiske – men her er den røde tråd udelukkende det kinesiske smagsunivers,” siger Jannick Gram.

Magasasa Dim Sum & Cocktails ønsker give gæsterne en autentisk kinesisk spiseoplevelse på et spisested, der bringer det rustikke look fra tehusene til København sammen med et moderne, skandinavisk udtryk. Dim Sum er en kinesisk kulinarisk tradition, som stammer fra tehusene der lå langs Silkevejen i Kina og blev nydt af handelsrejsende.