Bigger, faster, better synes at være mantraet på Hotel d’Angleterre, som i år er genåbnet efter en omfattende renovering. Hotellet var tidligere kendt som et af byens bedste, men efter renoveringen er indretningen fænomenal til mindste detalje. I køkkenet har man fået Ronny Emborg, en af landets allermest talentfulde kokke, og d’Angleterres champagnebar er nok landets mest velassorterede og har international standard.

 
Nu genopliver d’Angleterre så en gammel tradition – den overdådige brunchbuffet - som indtil hotellet lukkede for renovering, var et tilløbsstykke hver søndag. Buffeten serveres fra den 3. november og er i øjeblikket i støbeskeen på allerhøjeste plan. Udover Ronny Emborg er Bocuse d’Or vinderen Rasmus Kofoed (Geranium) og TV-vært/kok Henrik Boserup med til at bestemme, hvad der skal på menuen.
 
Rasmus Kofoed og Henrik Boserup er begge tidligere køkkenchefer på hotellet, og de vil være til stede, når brunchen lanceres den 3. november.
 
Hvad brunchen kommer til at bestå af, er stadig en hemmelighed, men Ronny Emborg forsikrer, at man hverken kommer til at gå skuffet eller sulten fra Kongens Nytorv. 
 
Vil man opleve de tre stjernekokkes samarbejde, skal man booke bord på Marchal til søndag den 3. november. Brunchen fortsætter fremover hver søndag fra klokken 12.