Picture

Herthadalen

Hold jeres møde/kursus, julearrangement eller nytårskur i utraditionelle omgivelser i Herthadalen eller på Ledreborg Slot, som ligger i Danmarks nye Nationalpark – Skjoldungelandet. Herthadalen indretter sine lokaler efter jeres behov, og hvis vejret tillader det, er der i pauserne mulighed for en gåtur i den omkringliggende nationalpark eller for forskellige udendørs aktiviteter.

Herthadalen vægter god mad og god service rigtig højt og vil derfor gøre sit bedste for, at jeres konference, kursus eller firmaarrangement bliver så vellykket som muligt. Her er flere lokaler at veksle imellem. Lokalerne er i forskellige størrelser og kan have alt fra 5 til 500 personer.

Picture

Pedersborg - Comwell

Konference- /mødelokalerne er alle moderne, stilrent indrettet og udstyret med topmoderne IT/AV-udstyr og hurtig internetforbindelse. Her er 14 lokaler med plads op til 250 personer. Ønskes inspiration til at planlægge mødet, står Comwell Sorø´s dygtige MeetingDesignere gratis til rådighed. Mulighederne er mange lige fra Gastronomisk teambuilding til udfordringer i områdets smukke natur.

Picture

Fredensborg Store Kro

Med en central beliggenhed i det naturskønne Nordsjælland med Esrum Sø et stenkast væk og med Fredensborg Slot og den royale familie som nærmeste nabo – danner Fredensborg Store Kro en idyllisk ramme for jeres næste konference - Stedets profil tegnes af den gode mad og den rolige og afslappede atmosfære - mødelokalerne findes i størrelser fra 8 til 200 personer.
Mødepakkerne inkluderer lokaleleje, brug af AV-udstyr samt blokke og penne. Endvidere er der gratis parkering og Wifi.

Picture

Madam Sprunck

Madam Sprunck danner den perfekte ramme omkring konferencen, som kræver noget særligt. Den rustikke og intime atmosfære i huset, beliggenheden i det gamle Helsingør tæt på skov, strand, Sverige og Øresund, det høje serviceniveau, fleksibiliteten og ikke mindst maden gør, at I får en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Krydre konferencen med teambuilding og aktiviteter, lige fra en oplevelsesrig skattejagt på Kronborg, en historisk vandretur i Helsingørs stræder, et besøg i den gamle Klarergård, et foredrag eller måske en hyggelig vinsmagning med tapas i vinkælderen.

Picture

Støvlet Katrines Hus

Støvlet Katrines Hus ligger smukt placeret og let at komme til i bil fra nærliggende hoved- og motorveje. Huset har tre hyggelige selskabslokaler, som flittigt benyttes til dag-, aften- og heldagsmøder til mellem 6 - 30 personer. Alle faciliteter såsom trådløst internet, trådløs projektor, whiteboard & flipover findes i huset.

Picture

Kongsnæs

Kongsnæs har flotte mødelokaler med plads op til 150 personer. Kongsnæs råder over et stort mødelokale på 90 m² med direkte panorama udsigt ud over Grønsund. Lokalet kan mørklægges og mulighederne er mange både ude og inde. Derudover, Pc-projektor, Lærred, Whiteboard, Flipover, Trådløst internet, Kuglepenne og blokke samt Grupperum. Om sommeren åbnes den store terrasse foran restauranten, hvor det er muligt at nyde pauserne. Der er masser af parkeringsplads og forplejning kan være alt fra kaffe og kage til anretninger eller buffet.