Restaurantens nye navn bliver Kliché, og om madstilen skriver folkene bag i en pressemeddelelse:
 
”Den nye menu er inspireret af det nye nordiske køkken, men med et fransk twist. Den skal give følelsen af at svømme med fiskene i de norske fjorde, flyve med fuglene blandt vulkaner på Island, løbe på markerne i Sverige og Danmark og nyde den franske kærlighed til mad.”
 
Intet mindre. Vinkortet vil være innovativt, og de nye cocktails vil blive mere sæsonbetonede.
 
Christian Zwicky fortæller, at de på Kliché vil eksperimentere med ølcocktails i samarbejde med Herslev Bryghus, som leverer øl til restauranten. Det er intentionen, at man som gæst skal blive mødt af stemningen af storby og fest, men de nye ejere ønsker at gøre stedet mere farverigt, skabe flere overraskelser, få gæsterne til at føle sig afslappede, og Kliché vil i højere grad end Congo være en restaurant, fremfor en natklub.
 
”Vi går ikke efter michelinstjerner, men vi vil gerne være med i toppen blandt de gode, men uformelle restauranter. Man kan måske kalde det dansk tapas. Vi vil også gerne gøre lidt ekstra ud af serveringen, for eksempel ved at flambere en cote de boeuf i cognac direkte ved bordet,” fortæller Christian Zwicky.
 
På menuen kommer til at være 13 retter, som kan kombineres frit. Det anbefales, at man tager 3-5 retter per person, og prisen er 110-150 kr. per ret.