Ved sæsonstart i 2012, var det en stor glæde, at brødrene James og Adam Price efter et gensidigt frieri, kunne slå dørene op for en restaurant i Tivoli, hvor de etablerede sig i PH’s ikoniske bygning Glassalen. Nu er tiden kommet til endnu et eventyr i Haven med et nyt, gastronomisk koncept, der matcher Havens gæster og imødekommer den store efterspørgsel på udendørs serveringspladser og madoplevelser for gæster, der ikke behøver afsætte meget tid eller have den store tegnebog frem hver gang.

Amerikansk tradition i danske klæder
Brdr. Prices diner-køkken er en fordansket udgave af det klassiske, amerikanske diner-køkken. Der er nemlig tale om klassiske hverdagsretter og kvalitets-fastfood. På menukortet finder man blandt andet forskellige former for hotdogs, sandwichs, Prices Diner Burgere, salater, lune retter og et hav af lækre sideorders og desserter.

Brdr. Price fortæller om deres nye koncept:
”Her 172 år senere mener vi stadig, at Tivoli er en døgnflue, og at det kun er et spørgsmål om tid, før vi genåbner morskabsteatret. Men indtil da har vi med vores nye diner valgt at følge det gamle ordsprog – If you can’t beat them – join them.”

Godt og hurtigt måltid der matcher budget
Brdr. Price har netop udgivet en populær ”diner-kogebog”, hvor de beskriver deres kærlighed til et moderne hverdags- og folkekøkken, hvor kvaliteten stadig er i højsædet. Et sted hvor gæster kan komme ind og få en god oplevelse og et godt og hurtigt måltid, som matcher gæstens budget, men hvor man samtidigt føler, at man har fået en gastronomisk oplevelse af en vis kvalitet.

Tivolis adm. direktør Lars Liebst ser også frem til åbningen af Prices Diner:
”Brdr. Price er en yderst professionel samarbejdspartner, der gennemfører deres kulinariske ambitioner og mål til sidste detalje. Jeg glæder mig til at udvide samarbejdet med Brdr. Price til dette diner-koncept, der uden tvivl vil give vores gæster en unik og første klasses oplevelse, hvad enten man er i Tivoli med familien, med vennerne eller med forretningspartnere. På Price’s diner er smagen og diner-kulturen i højsædet, og med Brdr. Prices indretning af stedet, vil man nu også kunne opleve en del af USA i Tivoli.”

Prices Diner får i alt 160 indendørs siddepladser og 200 udendørs siddepladser.