At Martin "Guf" Becker Rasmussen og Teitur Christensen, køkkenchefer på restaurant Nose2Tail i Kødbyen i København, er glade for kød, er vist ingen stor hemmelighed. Faktisk er de så glade for kød, at de nu udgiver en hel bog omkring det. 
Det bliver en bog med masser af kærlighed og ditto lavet-fra-bunden-af opskrifter.

Hvad der især bliver fokuseret på, er retter lavet med alternative udskæringer, som NOSE2TAIL også er blevet kendt for. Det kunne for eksempel være en opskrift på, hvordan man laver sin egen panchetta, røget bacon, terriner og rilletter.  Ja, faktisk hele hemmeligheden bag det yderst populære "Bræt" som restauranten har på menukortet, og som de virkelig hardcore kødelskere faktisk også er set bestille som dessert fra tid til anden.


"Det bliver en kogebog til den lidt mere garvede og nysgerrige kok", siger Martin 'Guf'. "Men det bliver ikke noget med at gå rundt og skulle lede i evigheder efter eksotiske ingredienser - det gør vi heller ikke på Nose2Tail. Det bliver en bog fyldt med lokal kærlighed".
Det er forresten også mantra'et i madbodegaen, som stedet kaldes - og måske derfor er netop bogen også lavet på Vesterbro, hvor det kødglade køkken også har adresse. 
"Jeg er så utroligt stolt af vores kogebog - jeg fik en lille klump i halsen, første gang jeg endelig stod med den færdige udgivelse i hånden", siger 'Guf' om bogen, der har været et lille år undervejs. Bogens billeder er taget i af Stine Christiansen, der har givet bogen et rustikt skær - med masser af tydelig madglæde. 
Men det kan nysgerrige madhoveder jo selv se med egne øjne, når Nose2Tail holder reception i dag (torsdag den 14. juni) fra kl. 16 i Kødbyen, Flæsketorvet 13A.