Connie Terndrup og Jeppe Sloth Carlsen har givet Vesterbrogade 148A på kanten af Frederiksberg i det gamle Sorte Hest nyt liv med en smukt nyrenoveret restaurant, café og vinbar. Menukortet på Bistro Sorte Hest afspejler det bedste fra det franske køkken, som indtages siddende i danske møbelklassikere, i det gamle industribageri.
Der er ikke skortet på hverken kvalitet eller design, fordi parret hele tiden har haft et mål for øje: At skabe en moderne bistro hvor gæsterne hver gang skal have en dejlig oplevelse. Connie glæder sig til at tage imod gæsterne. Der bliver plads til omkring 50 spisende gæster i Bistro Sorte Hest, som er på 120 m2, så der er derfor plads til både store og små selskaber. Plads til god mad og drikke, skønne drinks og dejlig kaffe og delikatesser.

Duracell x 1000
Connie opdagede i juni ved et tilfælde, at lokalerne ved siden af bageren i Sorte Hest stod ledige, og det gav øjeblikkeligt næring til hendes store drøm om at eje og køre sit eget spisested. Den første, der skulle med på idéen, var naturligvis Jeppe, men han ikke længe om at blive overbevist om drømmens gangbarhed i den virkelige verden. Og siden drømmen om at starte deres eget spisested fik næring, har det taget dem mindre end 4 måneder at føre planerne ud i livet. Det har været et kæmpe arbejde og to-do-listen har også fyldt en hel bog. Connie og Jeppe har nemlig selv stået for renovering, for indretning og hele molevitten. Man kan fornemme respekten for Sorte Hest, for stedet emmer stadig af historie, selvom det eneste, der er tilbage fra det oprindelige sted, er de hvide vægfliser. Resultatet er en restaurant, café og vinbar med en rød tråd af røget eg.

Et solidt makkerpar
Connie og Jeppe har været sammen i 14 år og har boet i Humleby nærmest lige så længe. Sammen har de Sofie på 10 år og Connie har også sønnen Sebastian, som bliver en del af kokketeamet
Connie har slået sine folder i restaurationsbranchen siden hun var ganske ung, blandt andet på Langelinie Pavillonen, Cafe Dan Turéll, Cafe Viktor, Mindship Canteena og Hotel D’Angleterre Hun trives bedst som værtinden som betjener sine kunder på et højt serviceniveau, noget de også har stor glæde på Det Danske Bibelselskab, hvor Connie lægger sine kræfter i dagtimerne.

Ved siden af iværksætteriet arbejder Jeppe som Senior Digital Art Director, han har da også designet logoet til Bistro Sorte Hest og stedets hjemmeside www.bistro-sorte-hest.dk. Derudover har Jeppe stået for papirarbejdet, som han kalder den kafkaske jungle. Hvordan bevarer man det forkromede overblik over alt fra forretningsplan og sammensætning af et team til hvilken stole, der skal indkøbes? ”Det gør man bare! Når man er iværksætter, skal man have overblik og en masse tålmodighed siger Jeppe.

Dejlig mad og godt selskab
Connie og Jeppe har sammensat et stærkt kokketeam til at lave den gode mad i Bistro Sorte Hest: Philippe Privat, Simon, Adrian, Patrick og Sebastian. Philippe er Connies gamle chef fra Langelinie Pavillonen. Philippe kan noget med de sydfranske specialiteter, og sammen har de sammensat en menu, hvor råvaren og smagen er i fokus. Maden afspejler Connies og Jeppes vision, deres livretter og liv!

Så er der vel bare at sige: bon appetit!