Allekroen fylder 40 år i April måned - Det skal fejres!!

I April fylder Allekroen 40 år, og indehaverne Jeanet og Pierre Conradi fejrer det med maner. Den 7. og 8. april står menuen på gammeldags oksesteg til fødselsdagspris kr.40,-. En fødselsdagsfejring på Allékroen plejer at være et stort tilløbsstykke og der vil være en lille gave til alle de fremmødte fødselsdagsgæster.

Hver søndag i April måned vil der blive trukket lod om 1 gavekort til 3 retters menu for 2 personer blandt ugens gæster. Jeanet og Pierre ser frem til arrangementet, som venner og stamkunder støtter op om, og ikke mindst leverandørerne som alle sponsorerer fødselsdagen.

Allekroen har i tidens løb ændret ansigt adskillige gange. Alene i det nuværende værtspars eje er der gjort mange nye tiltag både i køkkenet og i lokalerne. Til daglig syder lavagrillen med ”Værtens Bedste Bøffer”, amerikansk ”Greater Omaha” kød af frilandskvæg fra Nebraska af racerne Hereford eller Angus. Et nyt tiltag er svinebrystben/spareribs af sorte spanske hængebugesvin, virkelig en oplevelse som bør smages. De gamle klassikere på kortet er dog bevaret. Ved 10 års jubilæet ændrede baren navn til ”Conradis Bar”, med et gøglerdynasti af billeder og er der tid, følger der gerne en lille historie med.

Jeanet og Pierre har været indehavere af Allekroen i 11 år, og udtaler: Det har været en sjov tid med mange udfordringer, ikke mindst da Alleen blev skåret midt over af Metroen, vi havnede på den ”forkerte” side, som nogen siger ”det hemmelige sted” og skiltning så vore kunder kan finde os, er åbenbart ikke noget man bruger i kommunen, ”Den Blå Planet” har gjort det lidt skæggere og generelt er der jo mange spændende planer i nærområdet. Men lige nu glæder vi os til en festlig fødselsdagsmåned, og håber at rigtig mange kommer og fejrer det sammen med os.