6 lækre restauranter med frokost i AarhusRestaurant Klokken er et godt svar på en lækker frokost i Århus

Når man træder ind på Restaurant Klokken, bliver man straks transporteret til en verden, hvor tiden står stille, og man kan nyde den lækre, danske mad i hyggelige omgivelser uden bekymring for klokken. Her serveres gedigent dansk køkken med klassikere som smørrebrød, der vil få enhver til at savle. Med deres fokus på gedigen dansk madkunst kan du forvente smagsoplevelser, der får dine smagsløg til at danse. Fra de klassiske smørrebrødsvarianter til andre danske favoritter vil Restaurant Klokken forkæle dig med autentiske smage og lækre kombinationer. Hver ret er tilberedt med omhu og dedikation for at sikre, at du får den bedste madoplevelse. Klokken har åbent både til frokost og aften, så du kan nyde den gode mad hele dagen. Det er muligvis den bedste frokost i Århus.

 Læs mere om Klokken og book bord her

Picture

Restaurant ET - frokost i Århus

Ved Aarhus å tæt på DOKK1 ligger den franske gourmet Restaurant ÉT. Her er stemningen hyggelig, uformel og helt nede på jorden. Her får man den bedste service og intet er overladt til tilfældighederne. 

ÉT er mere end bare en restaurant - det er en kulinarisk oplevelse. Med fokus på fransk gastronomi og råvarer af højeste kvalitet stræber ÉT efter at skabe smagsoplevelser, der vil forbløffe dine smagsløg. Fra den første bid til den sidste mundfuld vil du blive taget med på en rejse af velsmag og nydelse. Til frokost kan man blandt andet nyde den klassiske ”Moules Marinières” eller Michel Michauds rørte oksetatar med salat, som er en hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner.

Når du leder efter en restaurant i Aarhus, bør ÉT være øverst på din liste. Deres uovertrufne service, hyggelige atmosfære og ekstraordinære madoplevelser gør det til en destination, du ikke må gå glip af. Uanset om du er en madentusiast, der ønsker at udforske fransk gastronomi, eller bare vil nyde en fornøjelig frokost ved Aarhus Å, vil ÉT opfylde dine forventninger. Læs mere om Restaurant Et og book bord her

Picture

Forlæns & Baglæns

I Jægergårdsgade ikke langt fra Bruuns Galleri finder man flere gastronomiske åndehuller. Et af stederne er Forlæns & Baglæns som de sidste 10 år har været med til at præge gaden, som emmer af kultur og skæve butikker.

Forlæns & Baglæns er mere end bare en restaurant. Det er et fristed, hvor du kan nyde tapas i verdensklasse efterfulgt af en velsmagende, økologisk kaffe og hjemmebagt kage. Maden her er lavet helt fra bunden og baseret på friske råvarer af højeste kvalitet. Her er fokus på delemad, så du kan dele og smage forskellige små og store tapas, der pirrer dine smagsløg. Hver bid er en oplevelse i sig selv.

Udover den fremragende mad og drikke, er Forlæns & Baglæns også kendt for deres forfriskende cocktails. Hvis du er til en lille forfriskning til frokosten, kan du prøve en af deres håndlavet cocktails, der er perfekt afstemt og sammensat til at supplere madoplevelsen. Besøg Forlæns & Baglæns og oplev en uforglemmelig frokostoplevelse i Aarhus. Forkæl dig selv med lækker mad, gode drinks og en hyggelig atmosfære, der vil efterlade dig med et smil på læben.

Læs mere om forlæns og baglæns her

Picture

Juliette - fransk frokost i Aarhus

Midt på Jægergårdsgade, en kort gåtur fra Forlæns og Baglæns, ligger Juliette - et autentisk fransk brasserie med en afslappet og stemningsfuld parisien-atmosfære. Juliette byder på en skiftende tavle, der præsenterer ugens franske delikatesser, som altid er tilberedt med friske, sæsonbetonede ingredienser. Her får du en ægte smag af Frankrig, hvor du kan udforske et væld af spændende og autentiske retter.

Derudover kan man på den faste menu glæde sig til lækre retter som Confit de Canard sandwich eller en klassisk Croque Monsieur eller Madame. Hvis du er klar på en solid frokost i Århus, kan du sagtens skrive Juliette bag øret.

Juliette er dedikeret til at levere en solid og tilfredsstillende frokostoplevelse i Aarhus. Hver ret er sammensat med omhu og kærlighed til det franske køkken, og du kan forvente ægte smagsoplevelser, der vil transportere dig direkte til Paris' gader. Den autentiske atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde dit måltid, gør Juliette til det perfekte sted at nyde en solid frokost i Århus.

Læs mere om Juliette og book bord her

6 lækre restauranter med frokost i Aarhus_1

Restaurant Hærværk

Lad aftenen styre af køkkenets kreativitet og lokale leverandørers råvarer. Hos Restaurant Hærværk er der styr på hvor alle råvarer kommer fra og menuen sammensættes efter hvad skoven, vandet og luften har bragt denne dag. 

De er dedikeret til at levere en kulinarisk rejse, hvor du kan udforske nye smagskombinationer og unikke retter, der er skabt med stor omhu og kreativitet. Ved at tage udgangspunkt i sæsonens friske råvarer kan du forvente at blive overrasket og begejstret af hver bid.

 Restaurant Hærværk er det perfekte sted at nyde en frokost i Aarhus, hvor smag og kvalitet går hånd i hånd. Med deres innovative tilgang til madlavning og fokus på bæredygtige råvarer kan du være sikker på en gastronomisk oplevelse, der skiller sig ud fra mængden. Det gør det at spise her rigtig spændende og kokkene kan aldrig sige `som vi plejer`. Så nyd en aften med stor smag, god service og hvor økologi og bæredygtighed er den grundlæggende faktor.

Læs mere om Hærværk og book bord her