Picture

Haché Gourmet burger i København

Hos Haché går de helt klassiske og de udfordrende varianter hånd i hånd. Hver måned er der en månedens burger, hvor kokkene får fri leg til at udforme en måske fremtidig favorit på kortet. Mandag til fredag er der frokosttilbud - her koster alle husets burgere 95 kroner inkl. pommes frites eller løgringe.

Og det med de gode råvarer er ikke en hul påstand. Baconen kommer fra fritgående svin fra Grambogård, mens alle æg er økologiske. Bøfkødet er udelukkende fra dansk kvæg, og surdejsbollerne er økologiske og bages af Il Fornaio. Mayonnaiser og dressinger røres i hånden lige ude i køkkenet, og der er mange at vælge imellem. Prøv for eksempel béarnaise-mayoen, den med røget chili, trøffel-mayonnaisen eller en af de mange andre.

Picture

The Bronx - Milkshakes & Burger i København

Midt på Nørrebrogade kan du spise hjemmelavede, store burgere, drikke milkshakes og noget så eksotisk som rootbeer. Der er americana over The Bronx Burgerbar og for alle dem, der er forelskede i burgere og det bedste fra det amerikanske diner-køkken, kan man finde lykken på The Bronx.

Menuen er bygget op, så du vælger din burger,12 forskellige at vælge iblandt, og dernæst tilbehør i form af fritter, onion rings, bagte rodfrugter m.m. og hvilken dip du ønsker til. Burgerkortet har noget for alle – der er den klassiske Bronx Burger, den sunde med kylling og guacamole på ristet rugbrød eller burgeren til kødelskerne, Meat Feast XL med en bøf på 400 gr.

Picture

Greasy Spoon - Amerikansk burger i København

På Greasy Spoon på Studiestræde kan du opleve et autentisk stykke USA midt i København. Restaurantens lækre retrostil giver dig følelsen af at være trådt ind i en ægte amerikansk diner fra 60'erne. Her hos Greasy Spoon er burgeren konge, og menuen byder på hele 9 forskellige variationer af saftige og smagfulde burgere. Uanset om du er til den helt klassiske, en vegetarisk burger eller måske den mægtige Kaloriekongen, er der noget for enhver smag. Udover burgerne finder du også en dansk klassiker på menuen - bøfsandwichen, som serveres med rigeligt brun sovs i ægte hjemlig stil. Gå på opdagelse i Greasy Spoons velsmagende udvalg og nyd en bid af det amerikanske køkken midt i København.

Picture

Shakedown

Shakedown på Frederiksberg er ikke kun kendt for deres farverige indretning i friske gule og blå nuancer, men også for deres store udvalg af lækre burgere. Det minimalistiske interiør skaber en afslappet atmosfære, og de rummelige lokaler i kælderetagen giver god plads til at nyde en velsmagende burgeroplevelse. Uanset om du foretrækker den klassiske Shakedown Classic, den eksotiske Sicilian, eller måske en krydret oplevelse som Slumdog eller El Mariachi, er der noget for enhver burgerentusiast. Besøg Shakedown og lad dig friste af deres brede udvalg af burgere, hvor hver en bid er en smagsoplevelse i sig selv. 

Picture

Cocks & Cows er en klassisk burger i København

Cocks & Cows er det perfekte sted at opleve klassisk amerikanerstemning i København. De cool indrettede lokaler med rå murstensvægge, de røde sofabænke og de hyggelige båse skaber en autentisk atmosfære. Når det kommer til maden, kan du vælge mellem en række spændende hjemmelavede burgervarianter. Prøv den ikoniske klassiker med cheddar og bacon, eller frist dine smagsløg med den syndige The Governator, der kombinerer cheddar, bacon og sprøde onion rings. Udover de faste favoritter tilbyder de også en Månedens Burger, der skifter hver måned og byder på nye smagsoplevelser. Cocks & Cows har flere restauranter rundt omkring i København, så du kan nemt finde en tæt på dig. Besøg deres hjemmeside for at finde de præcise adresser.

Picture

The American

The American i Lyngby Kulturhus er det perfekte sted at smage autentiske, amerikanske burgere og steaks i en unik atmosfære. Restauranten kombinerer den ikoniske amerikanske diner-stemning med moderne, dansk indretning, hvilket skaber en charmerende fusion. Kødet, der serveres, er smagfuldt og saftigt og kommer fra fritgående sydamerikanske Black Angus-kvæg. Det tilberedes præcis efter dine ønsker på restaurantens kulgrill. Menuen byder på seks forskellige amerikansk-inspirerede burgere, herunder også en vegetarisk mulighed. Derudover finder du klassiske snacks som spicy hot wings, mozzarella sticks og sprøde, friterede onion rings. Udover beliggenheden i Lyngby Kulturhus, finder du også en The American-restaurant i Fields. Besøg deres hjemmeside for yderligere information og præcise adresser.