Spiseliv Restaurant Upstairs

Klassisk køkken og hjertelig betjening

Restaurant Upstairs serverer en skøn blanding af klassiske danske, franske og italienske retter, både til frokost og aften. Deres filosofi om at bruge udelukkende sæsonens friske råvarer sikrer, at du får en smagfuld og autentisk oplevelse hver gang du besøger dem. Uanset om du er til dansk smørrebrød, franske delikatesser eller italienske favoritter, vil du finde noget, der falder i din smag på Upstairs' menukort.

 En af de populære tilbud på Restaurant Upstairs er deres varierede brunch-tallerken, der serveres fra mandag til lørdag mellem kl. 11 og 14. Her kan du nyde en overdådig og velsmagende brunchoplevelse med et bredt udvalg af lækre retter. Udover brunchen byder restauranten også på et stort udvalg af hjemmelavet smørrebrød, der er kendt for sin kvalitet og autenticitet.

Upstairs er beliggende på første sal i gågaden tæt på Roskilde Domkirke og Rådhuset. Deres hyggelige og rustikke indretning skaber den perfekte atmosfære til en romantisk middag eller en hyggelig frokost med venner og familie. Den hjertelige betjening, som restauranten er kendt for, vil sikre, at du føler dig velkommen og godt taget imod fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

Gode steder at spise i Roskilde

Hjemlig hygge og masser af grønt på denne restaurant i Roskilde

Hos Cafe Satchmo, i det stille stræde få meter fra den travle gågade i hjertet af Roskilde, kan man i den grad komme ned i gear og samtidig få energi depoterne fyldt op. Uanset om du er til de grønne, sprøde salater, der er beriget med proteinrigt tilbehør, eller om du ønsker at forkæle dig selv med en lækker hjemmebagt kage akkompagneret af en kop kaffe eller te af høj kvalitet, vil Cafe Satchmo kunne imødekomme dine ønsker.

Hvis du leder efter en restaurant i Roskilde, der tilbyder en hjemlig atmosfære og et fokus på grønne og sunde valgmuligheder, så er Cafe Satchmo et ideelt valg. Deres menu byder på et bredt udvalg af grønne salater, der er fyldt med friske og nærende ingredienser. Samtidig er deres hjemmebagte kager en lækkerbidsken for dem, der har en sød tand. Cafe Satchmo er dedikeret til at tilbyde dig en autentisk og tilfredsstillende spiseoplevelse i hjertet af Roskilde.

Besøg Cafe Satchmo og oplev den hjemlige hygge og de grønne lækkerier, som de har at byde på. Med deres beliggenhed og fokus på kvalitetsmad vil du finde dig selv i en afslappet og behagelig atmosfære, hvor du kan nyde en lækker måltid og føle dig som en del af Roskildes gastronomiske scene.

Gode steder at spise i Roskilde_5

Stort værtskab og gastronomi

Blot få kilometer uden for Roskilde centrum ligger den historiske og nyrenoverede Svogerslev Kro, der byder på en eventyrlig og smagsfuld spiseoplevelse. Kroen, der drives af Peter Møller, er blevet omhyggeligt renoveret og har fået et smukt løft, der skaber den perfekte atmosfære for en uforglemmelig middag.

 Peter Møller har skabt et kompromisløst køkken i topklasse på Svogerslev Kro. Alle retter bliver lavet fra bunden og tilberedt med omhu. Kroen har en stærk fokus på at bruge lokale råvarer, og man vil opleve, at fisk og skaldyr bliver friskfanget fra skånsomt fiskeri, mens kun sæsonens bedste råvarer bliver anvendt. Dette sikrer en ekstraordinær smagsoplevelse, hvor man kan nyde maden og samtidig støtte lokale producenter.

 Hvis du er på udkig efter en enestående gastronomisk oplevelse i nærheden af Roskilde, er Svogerslev Kro  det perfekte valg. Her kan du se frem til at blive forkælet med udsøgte retter, der er skabt med kærlighed og dedikation til lokale råvarer. Besøg Svogerslev Kro og lad dig fortrylle af den historiske atmosfære og det sublime køkken, der vil efterlade dig mæt, tilfreds og med et ønske om, at vende tilbage igen og igen.


6 gode steder at spise i Roskilde

Burger restaurant af høj kvalitet på Ro´s Torv

Efter en vellykket shoppingtur er det altid rart at afslutte med lidt hyggeligt samvær og god mad. Og hvad kunne være mere passende end at nyde en lækker Bash Burger? Denne populære burgerrestaurant, der ligger på første sal i Ro's Torv, tilbyder en behagelig atmosfære og et fint udvalg af velsmagende burgere. Bash Burger er det ideelle sted at besøge, når du ønsker at tilfredsstille dine smagsløg og nyde en tilfredsstillende måltid.

På Bash Burger kan du vælge mellem forskellige varianter af burgere, der inkluderer oksekød, kylling og fisk. Uanset om du er til den klassiske cheeseburger eller ønsker at prøve noget anderledes og spændende, vil du finde noget, der passer til din smag på menuen. Bash Burger sørger også for, at der er et bredt udvalg af lækre sides såsom kyllingenuggets og fritter, der supplerer din burger perfekt.

Når du er på udkig efter en burgeroplevelse i Roskilde, er Bash Burger et fremragende valg. Deres beliggenhed i hjertet af Roskilde gør dem til et bekvemt sted at besøge efter en dag med shopping og aktiviteter.

Restaurant i Roskilde og omegn - find 6 gode spisesteder her

Vild udsigt og eventyrlige oplevelser

Få dig den vildeste oplevelse i udkanten af Roskilde, her får naturen lov at blomstrer og Restaurant Herthadalen inviterer ind i spektakulære rum - ude som inde. Selvom den vilde natur og biodiversiteten hersker her, er der god plads til mennesket og hvert et rum bringer detaljen til live. Hovedhuset ligger på bakketoppen med stor terrasse og udsigt til Knapsø. Restauranten er indrettet i naturens rolige farver og masser af lys. Pavillionen, et smukt rødt træhus og hvide sprossede vinduer med skoven som kulisse. Orangeriet med fri udsigt til himlen som forandrer sig hver time og tipien i skoven med egen sti, er det seneste skud på stammen i denne idylliske herlighed. Herthadalen er kendt for sine uovertrufne selskaber, men åbner for a la carten hele sommeren og til højtiderne, hvor der pyntes op og køkkenet skaber de lækreste anretninger. Det anbefales at booke bord på forhånd, men man er naturligvis altid velkommen til et spontant besøg.


SE FLERE GUIDES OG ARTIKLER PÅ SPISELIV