6 gode bud på en Indisk restaurant i København_3Indisk mad over åben ild i luksuriøse omgivelser

Bag Dhaba Indian Kitchen står Safi Enyattullah, hvis passion er at bringe det autentiske indiske køkken til danskerne. Han er også kendt fra Godmorgen Danmark på Tv2 og har nu åbnet et indisk flagskib på HC. Andersens boulevard. Safi har rejst meget i Indien for at finde frem til de unikke smage og lært sig at lave maden over åben ild. Disse gastronomiske oplevelser kombineret med de flotte stuer, den åbne ild og loungen med gode cocktails er et besøg man må give sig selv. 
LÆS MERE OM DHABA INDIAN KITCHEN OG BOOK BORD

6 gode bud på en Indisk restaurant i KøbenhavnDen mest stilfulde indrettet indisk restaurant i Ørestaden

Traditionel indisk mad møder nordisk design i unik forening på Rasoi, som ligger i VM-bjerget mellem de to metrostationer Bella Center og Ørestad.   Restauranten er indrettet i underetagen af Bjarke Ingels’ prisvindende hus i en cool, nordisk stil med naturmaterialer som skind og træ, men også med farverige, indisk inspirerede detaljer.    Maden er klassisk indisk, og her er både retter fra nord og syd. Retterne er krydrede, selvfølgelig, men der er også milde retter til dem, der ikke kan lide det for stærkt. Alt laves fra bunden af indiske kokke, som kan deres håndværk til fingerspidserne. Desserterne har et mere europæisk præg – Indien er ikke et stort dessertland – men de skal prøves!  

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

6 gode indiske restauranter i København_2

Indisk restaurant på Nørrebrogade i København

Tandoori Masala er en autentisk indisk restaurant København beliggende ved Nørrebrogade, med direkte adgang og traditionel atmosfære. Restauranten tilbyder små stuer med tungt møblement og fine hvide duge, der skaber en hyggelig stemning. Lysekroner pryder loftet og væggene og giver et elegant touch til indretningen. Køkkenet er traditionelt og byder på nøje afstemte krydderiblandinger, som kan justeres i styrke efter den enkelte gæsts præference. Der er også mulighed for vegetariske retter, så alle kan nyde den autentiske indiske madoplevelse på Tandoori Masala.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

6 gode bud på en Indisk restaurant i København_1

Autentiske madtraditioner siden 1978 i Havnegade

Restaurant Sahil åbnede i 1978 som den første indisk - pakistanske a la carte restaurant, hvor maden blev lavet fra bunden - selv krydderierne er mikset og ristet - og gør det til stadighed. Indehaver Tanwar overtog efter sin far og er stolt af at have videreført hans families madtraditioner. Kokken hos Restaurant Sahil har sin egen karry blanding, som kan skrues op og ned i styrke, men holder den primært på et medium, med mindre andet ønskes.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

6 gode indiske restauranter i København_8

Et væld af rene smage

Ginger, et spisested og take-away sted beliggende på Frederiksberg, tilbyder en overdådig smagsoplevelse i deres mad. Krydderierne tørristes for at fremhæve smagsnuancerne og alle retter er lavet fra bunden, ved hjælp af enkelhed og omhyggelighed i tilberedningen. Selv osten bliver kogt, presset og kølet i huset. Fokus ligger på sundhed, og smør er erstattet med nøddepasta for at give en cremet konsistens og en dyb smag til retterne. Besøgende kan nyde de veltilberedte retter og smagsoplevelserne hos Ginger, både på stedet og som take-away.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER

6 gode indiske restauranter i København_9

En indisk restaurant på Vesterbro i København

Tandoori Masala er en hyggelig indisk restaurant beliggende på Halmtorvet, der tilbyder et bredt udvalg af populære indiske retter. Derudover serveres der også en række balti-retter, der er kendt for deres særlige tilberedning fra det nordlige Pakistan, hvor ingredienserne steges ved høj temperatur. På trods af restaurantens lille størrelse er der stadig masser af valgmuligheder, og gæsterne kan nyde den autentiske smag af indisk og pakistansk mad i en intim og hyggelig atmosfære på Tandoori Masala.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER


SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK HER