Udendørsservering i København med udsigt til Kongens Nytorv

Skønne steder at spise udendørs_7Fra Restaurant Marchal´s terrasse er der fri udsigt til smukke og livlige Kongens Nytorv. Michelin stjernede Restaurant Marchal som er en del af Københavns eksklusive 5 stjernede Hotel D´Angleterre byder på alt fra kaffe med kage, forfriskende bobler til frokosten til en sublim middag med udsøgte vine til. Deres menuer byder på en række delikate retter, der er fremstillet med omhu og præcision. Med en elegant og afslappet atmosfære er Restaurant Marchal det perfekte sted for en uforglemmelig spiseoplevelse. Besøg Hotel D'Angleterre og lad dig forføre af deres førsteklasses service og kulinariske raffinement. LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Masser af grønne retter og smuk gårdhave

Skønne steder at spise udendørs_10

Hos Restaurant Riz Raz er der rigelig plads på terrassen ud mod gågaden samt i den smukt blomstrende gårdhave. Her finder du både skyggefulde, ly for vinden og solrige siddepladser. Frokosten starter kl. 11:30 hver dag, og du kan nyde en frisklavet vegetarisk buffet, der er fyldt med smagen af sæsonens urter. Derudover tilbyder de også en a la carte-menu med et udvalg af burgere, fiskeretter og kødretter. Uanset om du er vegetar eller blot ønsker at nyde en sund og velsmagende frokost, vil Restaurant Riz Raz imødekomme dine behov. Deres vegetariske buffet er kendt for at tilbyde en bred vifte af retter, der er rig på smag og variation. Du kan fylde din tallerken med friske grøntsager, salater, saucer og meget mere.

Hvis du ønsker at prøve noget fra a la carte-menuen, vil du ikke blive skuffet. Riz Raz tilbyder et udvalg af lækre retter, herunder saftige burgere, friske fiskeretter og velsmagende kødretter. Der er noget for enhver smag, og deres fokus på kvalitet og smag vil sikre, at du får en tilfredsstillende madoplevelse. LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Sommerterrasse med udendørsservering i København

Skønne steder at spise udendørs_12

Frederiksbergs flotteste sommerterrasse med masser af plads til de få og mange, men altid intim og hyggelig. På Restaurant Allégade finder du en bred vifte af lækre retter. Hvis du er fan af klassiske smagsoplevelser, kan du forkæle dig selv med en lækker frisk cæsarsalat, der kombinerer sprød salat, saftig kylling, cremet dressing og knasende croutoner. Du kan også prøve deres klassiske smørrebrød, hvor traditionelle danske pålæg kombineres med friske grøntsager på ristet rugbrød. Og selvfølgelig kan du ikke gå galt i byen med husets burger, der serveres med saftigt kød, sprød salat og lækre toppings.

Terrassen er udstyret med store markiser, der sikrer, at du kan nyde dit måltid udendørs selv på varme sommeraftener. Så sæt dig godt til rette, nyd den friske luft og del en uforglemmelig spiseoplevelse med dine venner og familie. Et absolut must-try på menuen er deres signaturret - helstegt oksesteg med den klassiske bearnaisesauce og velsmagende tilbehør. Den saftige oksesteg og den cremede sauce skaber en perfekt harmoni af smag, som du vil elske.

LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Ørestadens grønne fristed

5 skønne steder at spise udendørs_2

Så bliver det ikke mere sommerligt i udkanten af byen. Cafe 8tallet har en dejlig beliggenhed med grønne arealer og masser af vand, hvilket skaber en fredelig og naturskøn atmosfære. Her kan gæsterne nyde deres måltider helt ud til vandkanten, mens de skylles ned med forfriskende drikkevarer fra cafeens omfattende menukort. Uanset om det er brunch, frokost eller en lækker aftenmenu, vil Restauranten imødekomme dine behov. Dagen begynder kl. 10 i weekenden og kl. 11 på hverdage, hvilket giver dig mulighed for at starte dagen med en velsmagende morgenmad eller brunch. Hvis vejret ikke er optimalt, er der ingen grund til bekymring, da de store panorama vinduer giver dig mulighed for at nyde den smukke udsigt, uanset om solen skinner eller det regner.

Restaurantens velassorterede menukort tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer, der passer til enhver smag og anledning. Du kan vælge mellem forfriskende drinks, vin, øl, cocktails eller specialkaffe, alt efter hvad der passer bedst til din stemning og måltid.


Få udendørsservering i København på toppen af Nørreport

Skønne steder at spise udendørs_11

Lige ved Nørreport station og elevatoren til 6. etage, her finder du Restaurant Level SixDenne moderne restaurant og bar tilbyder en fantastisk udendørsservering med udsigt fra terrassen ud over byen. Uanset om du kommer til frokost, tidlig aften eller bare ønsker at nyde en drink tæt på himlen, vil Level Six imødekomme dine ønsker med lækker mad, god vin og en velassorteret ginbar med produkter fra danske producenter.
Level Six åbner kl. 12 og byder ind til en bred vifte af madoplevelser hele dagen. Du kan starte med at nyde frokosten i solen på deres terrasse, hvor du kan vælge fra deres varierede menu. Eftermiddagen byder på muligheden for afslapning og hygge, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller slappe af med en forfriskende drink. Om aftenen kan du forkæle dig selv med en velsmagende aftensmad, der tilberedes med omhu og byder på et udvalg af spændende retter. Og når det kommer til drikkevarer, er deres ginbar bestemt værd at udforske. LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Smuk terrasse nær Rundetårn

5 skønne steder at spise udendørs_5

På det historiske Gråbrødre Torv med masser af liv, ligger denne smukke terrasse med masser af sol hele dagen. På lune sommeraftener er det skønt at sidde på torvet under parasollerne med de mange lys rundt om samt på terrassen. Køkkenet hos Le Pavé byder på en fransk inspireret menu, der vil forkæle dine smagsløg. Du kan forvente autentiske franske retter lavet med kærlighed og ekspertise. Men det stopper ikke der. Til frokost kan du også fristes af lækkert smørrebrød og lune retter, der vil tilfredsstille enhver gæst.

Uanset om du er til fransk cuisine eller ønsker at prøve det danske smørrebrød, vil Le Pavé kunne imødekomme dine ønsker. Deres menu er nøje udvalgt og sammensat med fokus på kvalitet og smag. Du kan forvente en kulinarisk oplevelse, der vil efterlade dig mæt og tilfreds. 
LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Gårdhave der tilbyder udendørsservering i KøbenhavnSkønne steder at spise udendørs_2Cafe Petersborg gemmer på den skønneste udeservering i København med deres gårdhave lige ved Esplanaden. For at komme ud i denne oase, får man lidt københavner historie med på vejen igennem Cafe Petersborg´s stuer. Køkkenet er dansk, så smørrebrød og traditionelle danske retter præger menukortet. Når det kommer til drikkevarer, kan du se frem til velskænkede fadøl, der er ideel til at slukke tørsten og supplere dine måltider.

Så besøg Cafe Petersborg og opdag den skønne gårdhave ved Esplanaden. Træd ind i cafeens historiske atmosfære og nyd autentiske danske retter. Uanset om du er på udkig efter en afslappet frokost eller en hyggelig aften i godt selskab, vil Cafe Petersborg give dig en mindeværdig oplevelse.
LÆS MERE OG BOOK BORD HER

Se flere guides på Spiseliv.dk