5 romantiske middage i smukke omgivelser

Brede Spisehus

Kom ud i naturskønne omgivelser og spis af det franske køkken i de smukkeste stuer med højt til loftet. Brede Spisehus ligger i Kongens Lyngby blot 10 km fra København i Møllådalen med udsigt til Brededammen. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 romantiske middage i smukke omgivelser_1

Bryggeri Skovlyst

Bryggeri Skovlyst ligger midt ude i Hareskoven ved Værløse. Restauranten er omgivet af skovens træer, som tydeligt viser årstiderne frem. Køkkenet er dansk/fransk og fremme i restauranten står de smukke kobberkedler klar til at byde gæsterne på friskbrygget øl. 

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Picture

Trekosten

Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn, og den uhindrede udsigt over Øresund er intet mindre end fænomenal. Her kan man se helt til Sverige, mens man spiser klassisk dansk smørrebrød og dansk/europæiske aftenretter lavet af gode råvarer - helst økologiske.  

LÆS MERE OM RESTAURANT TREKOSTEN OG BOOK BORD HER

5 romantiske middage i smukke omgivelser_2

Rungsted Kro

Et stenkast fra Rungsted Kyst på en ældre dansk kro med respekt for traditionerne, kan man nyde det gode danske køkken i en hyggelig spisestue med knitrende brænde i pejsen og hvide duge på bordene. 
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER


5 romantiske middage i smukke omgivelser_3

Restaurant Fortunen

Lige ved indgangen til Dyrehaven omgivet af store træer og en dejlig have ligger Restaurant Fortunen. Huset har en smuk restaurant med de flotteste vægmalerier og højt til loftet. Hele huset emmer af romantik og har også skønne værelser, skulle man få lyst til at opleve at overnatte næste i Dyrehaven. 
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

5 romantiske middage i smukke omgivelser_5

Hotel og Restaurant Bretagne

Lad Jer betage af denne, lidt gemte, men gennemførte perle af et moderne badehotel i Hornbæk. Hotel Bretagne´s restaurant er pladseret på det højeste punkt i Hornbæk med udsigt til sø, byens tage og havet. Det anbefales at booke bord enten online eller telefonisk. LÆS MERE HER OG BOOK BORD